24/04/2024

Στέλιος Πολίτης: Έχασε με λάθος απόφαση ο Μπούκης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο προπονητής του Γιάννη Μπούκη και επικεφαλής της αποστολής στην Κίνα, Στέλιος Πολίτης.


Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για άδικο αποτέλεσμα απέναντι στον Dong Wenfei, ενώ αποθέωσε τόσο τον αθλητή του, όσο και τους θριαμβευτές Μπαγλατσάκο και Παπαδόπουλο. Αναλυτικά:

«Ο Στέφανος Μπαγλατσάκος αθλητής του Γρηγόρη Μάλλιου ξεκινώντας έσυρε το χορό με μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Xu Haiso όπου και νίκησε με ομόφωνη απόφαση. Αγωνίστηκε με ψυχή και έδειξε εξαιρετική προσαρμοστικότητα στις δυσκολίες της Κίνας .

Στη συνέχεια ο Κώστας Παπαδόπουλος αθλητής του Δημήτρης Παπαδόπουλος, μπήκε στον πρώτο γύρο δυνατά παίρνοντας ένα νοκ νταουν που του έδωσε φτερά . Στη συνέχεια ο Hu Zen πίεσε στο δεύτερο και τρίτο γύρο όμως ο Κώστας έδειξε ψυχή και άντεξε στα low κρατώντας τη νίκη με ομόφωνη απόφαση .

Τελευταίος και ο καλύτερος αγώνας από τον Γιάννη Μπούκη που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση . Σε όλους τους γύρους καθαρά μπροστά ενώ με ένα ισχυρό γόνατο που πέρασε στο δεύτερο γύρο έκοψε άσχημα τον Dong Wengfei που γενικά άντεχε ξύλο .

Πολύ κοντά στο να σταματήσει από το Γιάννη και με αντικανονικά πιασίματα οι κριτές έδωσαν το ασύλληπτο σπλιτ . Μειοψηφική απόφαση για τον Κινέζο κατά τη γνώμη μου εντελώς λανθασμένη .

Έτσι ο παγκόσμιος τίτλος WLF έμεινε με αυτό τον τρόπο στην Κίνα . Το σημαντικό νέο για τους Έλληνες αθλητές είναι ότι η Κίνα και η πόρτα της άνοιξε διάπλατα, με τρεις αθλητές μας σ’αυτο το τεράστιο show, ενώ η είδηση είναι ότι το WLF επανέρχεται στην Αθήνα με ακόμα μια κάρτα φωτιά σε επόμενο Gods of War».