23/04/2024

Στέλιος Παπαδόπουλος vs Αλέξανδρος Σέρτσας στο The Battle 7

Έναν νέο μαχητή που αναμένεται να μας απασχολήσει θετικά τα επόμενα χρόνια ρίχνει στη μάχη του THE BATTLE 7 ο Κώστας Αθανασόπουλος  των fighters! O Έλληνας Αλέξανδρος Σέρτσας είναι μόλις 17 χρονών και θα κάνει το ντεμπούτο του στις μεγάλες διοργανώσεις στις 20 Οκτωβρίου στο THE BATTLE 7 ! Ο «μικρός» των fighters ξεχωρίζει μέσα σε μια σχολή με 10 και πλέον γυμναστήρια και πολλούς μάχιμους αθλητές και έδωσε τα διαπιστευτήρια του στο πρόσφατο Champions Night χάνοντας για μερικά σημεία από τον πολύπειρο  συναθλητή του  Tafti !

O Σέρτσας, με προτροπή του εθνικού προπονητή Κώστα Αθανασόπουλου θα δώσει  τη «μάχη της ζωής του» στο THE BATTLE 7 στις 20 Οκτωβρίου με τον πολλά υποσχόμενο (κάτοχος της ζώνης middleweight του THE BATTLE, «προσφέροντας» στο Νίκο Γκικα το πρώτο knock down στην καριέρα του)  Στέλιο Παπαδοπουλο !
Οι υπεύθυνοι του THE BATTLE αντιμετώπιζαν πρόβλημα στο «ματσαρισμα» του golden boy, αφού εν απουσία των Κακουμπαβα, Παπαδημητριου, Μπενοφ (δεν ενδιαφέρει το THE BATTLE λόγω έλλειψης θεάματος στο παιχνίδι του) και του απροπόνητου Συρου, οι υπόλοιποι middleweight της χώρας ευθέως ή με προφάσεις απέφευγαν να παίξουν με τον 19χρονο Καβαλιώτη!

Η συζήτηση των Κωνσταντινίδη – Αθανασόπουλου για το matchmaking της Μαρίας Σεμερτζόγλου (αναμένεται match φωτιά με ελληνικό ενδιαφέρον) έφερε τελικά ένα άλλο ματσαρισμα.
Ο έμπειρος Κώστας Αθανασοπουλος ζήτησε αυτό το παιχνίδι από τον Στέφανο Κωνσταντινιδη και ο promoter του THE BATTLE, ενώ μελέτησε τον Αλέξανδρο Σερτσα έδωσε το πράσινο φως!
Ο αγώνας θα γίνει στα -71κιλα , σε τρεις γύρους των τριών κιλών!

Ο μόνος ενδοιασμός του promoter του THE BATTLE ήταν γιατί να αναμετρηθούν μεταξύ τους αυτή τη στιγμή τα δυο καλύτερα ταλέντα της χωρας ; Αλλά στην ιδέα και μόνο ότι το ΤHE BATTLE έχει τους δυο πιο ταλαντούχους Έλληνες middleweight ο promoter τρίβει τα χέρια του !
Άλλωστε είχε βάλει στόχο να παίξει το golden boy με όποιον μιλά Ελληνικά και είναι 71-73 κιλά !
Αν σταθεί λοιπόν ο Σερτσας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου απέναντι στο μαχητή της Νέας Περαμου, αυτομάτως θα έχει 2 «πιστόλια» στα χέρια του να «καθαρίσει» μελλοντικά την κατηγορία.