29/03/2024

Στέλιος Παπαδόπουλος: Σπάρινγκ θανάτου με τον Roosmalen!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Την δυνατή εμπειρία που έζησε στο Golden Glory, περιέγραψε στο Fightsports. gr o Στέλιος Παπαδόπουλος, που χαρακτήρισε τα σπάρινγκ με τον Robin Van Roosmalen, «θανάτου»!!!

« Πέντε σκληρές μέρες διπλών προπονήσεων και ατελείωτων σπάρινγκς έφτασαν στο τέλος τους. Δεν θέλω να φύγω κι ας αισθάνομαι ότι πονάω παντού! Ο κ. Hemmers ήταν πάνω από το κεφάλι μου σε όλες τις προπονήσεις, και τα παιδιά στο Glory, με σεβάστηκαν αν και στα σπάρινγκς παίξαμε στα ίσα.

Επιστρέφω με καλύτερες ανάσες, πιο δυνατός και κυρίως με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Με την βοήθεια του Στέφανου Κωνσταντινίδη, που μιλά καθημερινά στο τηλέφωνο με τον κ. Hemmers, έκανα σπαρινγκς ΘΑΝΑΤΟΥ με τον Roosmalen, ακόμα και με τον Zimmerman που φυσικά δεν ανέβασε, αλλά μόνο που κλώτσησα τα πόδια του για ένα τρίλεπτο τρίλεπτο, κατάλαβα πως είναι να κλωτσάς ένα κορμό δέντρου.

Ηταν για μένα μεγάλη εμπειρία. Ο Robin είναι ΦΩΤΙΑ!!! Είναι ο πιο δυνατός sparring partner που έχω αντιμετωπίσει στην ζωή μου. Είναι εκρηκτικός και γρήγορος, αλλά κυρίως πολύ δυνατός! Δεν είναι τυχαία το Νο 1 στα 70 κιλά στον κόσμο, δεν εριξε τυχαία knock down τον Groenhart. Και λέω ότι είναι καλύτερος γιατί νομίζω πως αν παίξει με τον Petrosyan στα ίσα ξύλο, θα φάει Κ.Ο.

Στο Glory το σύνθημα είναι δουλειά και… δουλειά. Κανένας δεν είναι ντίβα, όλοι βάζουν γάντια με όλους. Όλοι κάνουν σπάρινγκ στο 80-90%. Δεν θα ξεχάσω την εικόνα που δύο γνωστοί heavyweight έκαναν δίπλα μου sparring και ο ένας έφαγε Κ.Ο και έμεινε κάτω τρία λέπτα. Όλα αυτά στην πρωινή προπόνηση και το απόγευμα ήταν πάλι εκεί να κάνει στόχους», τόνισε ο φέρελπις Παπαδόπουλος που συνέχισε μιλώντας για τα επόμενα σχέδια του.

« Σάββατο πρωί επιστρέφω στην Αθήνα. Το Σαββατοκύριακο θα μείνω εκεί για να τελειώσω κάποια ραντεβού με χορηγούς και από Δευτερα επιστρέφω στο γαλατικό χωριό και τον δάσκαλο μου κ. Καραϊτη, για να συζητήσουμε την προετοιμασία της Ολλανδίας και να φορμαριστούμε για τις 20 Οκτωμβρίου. Έχω σε τρεις μήνες δυνατούς αγώνες 20 Οκτωβρίου στο  THE BATTLE 7 με Σέρτσα, στις 30 Νοεμβρίου Best Fighter με Μιχαλόπουλο και 21 Δεκεμβρίου κστο The Battle 8, μάλλον για να υπερασπιστώ την ζώνη που κατέκτησα Ιούλιου με  δυνατό όνομα. Εύχομαι να είμαι υγιής και τυχερός στους αγώνες αυτούς. Υπόσχομαι στο κοινό της Αθήνας που θα με δει πρώτη φορά ζωντανά στο THE BATTLE να δώσω θέαμα και δεν θα χαριστώ σε κανέναν αντίπαλο μου»!!!