25/04/2024

Στέλιος Παπαδόπουλος: Θέλω να παίζω με τους καλύτερους…

Ο Στέλιος Παπαδόπουλος θέτει ψηλά τον πήχη… Θέλει να αντιμετωπίζει τους καλύτερους κι ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, τον οποίο θα βρει μπροστά του, στις 3 Μαρτίου και δη στο Fightsports Tournament. Ο αθλητής του Σωκράτη Καραϊτη,αρχικά  μίλησε στο Fightsports. gr, για την αγωνιστική του ετοιμότητα.

« Αγωνιστικά είμαι πολύ καλά και έτοιμος να αντιμετωπίσω κάθε αντίπαλο. Για δύο χρόνια ήμουν ταγμένος στον πυγμαχικό στόχο της Ολυμπιάδας και τώρα αρχίζω ξανά με σταθερά βήματα να ασχολούμαι με το Κιckboxing. Δίπλα μου έχω ευτυχώς τον δάσκαλο μου Σωκράτη Καραϊτη, που με στηρίζει».

Στην συνέχεια ο αθλητής από την Καβάλα μίλησε για την ερχόμενη μάχη του με τον αθλητή του Γιάννη Θεοφάνους:

«Ο Μιχαλόπουλος έχει διεθνή και εγχώρια εμπειρία. Θέλω να παίζω με τους καλύτερους. Το παιχνίδι αυτό θα προσφέρει πλούσιο θέαμα στους θεατές που θα είναι παρών».

Τέλος ο Παπαδόπουλος μίλησε για τον στόχο του που είναι διττός:

« Ο στόχος μου είναι πάντα διττός: Πρώτον να παρουσιάσω την δουλειά που κάνουμε στο γυμναστήριο και δεύτερον να δώσω μία ακόμη χαρά, σε όσους με πιστεύουν(οικογένεια, φίλοι, θαυμαστές). Κλείνοντας να πω καλή επιτυχία στους διοργανωτές αυτού του τουρνουά  και σε όλους τους συμμετέχοντες».