25/04/2024

Στάθης Μπένοφ: «Μεγάλη πόρτα» η Γερμανία

Η μεγάλη ρεβάνς του Στάθη Μπένοφ στην Γερμανία πλησιάζει(22 Φεβρουαρίου), με τον “Thunder”, σεμνά και ταπεινά να κάνει τα μεγάλα βήματα στην καριέρα του. Αντίπαλος του ο αξιόλογος Simon Poskotin, με τον Στάθη να δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ, να ρίξει στον καναβάτσο τον αντίπαλο του.

«Όλοι οι αγώνες έχουν τις ίδιες δυσκολίες για μένα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως και την πρώτη φορά, με στόχο τη νίκη και την καλή εμφάνιση. Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση, από κάθε πλευρά», μας τόνισε αρχικά ο Μπένοφ, που συνέχισε μιλώντας για την ευκαιρία που του δίνεται να αγωνιστεί στο εξωτερικό και δη στην Γερμανία. « Σίγουρα η Γερμανία είναι… μεγάλη πόρτα για αγώνες, μια και το επίπεδο εκεί, είναι πολύ ψηλό, από κάθε άποψη. Το Sat- 1 είναι από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά κανάλια στη Γερμανία, με εκατομμύρια τηλεθεατές. Θα επικεντρωθούμε σε αγώνες Κ-1 που είναι το αγωνιστικό μου στυλ».

Ο Μπένοφ είναι η αλήθεια πως έχει κάνει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του, ωστόσο δεν είναι αναγνωρίσιμος όσο άλλοι αθλητές. Ο ίδιος δίνει την δική του διάσταση στο θέμα:

« Παίζω πράγματι πολλά χρόνια, από παιδάκι. Η αλήθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει ο μάνατζερ μου Στέλιος Πολίτης, που η διαφορά του είναι πως είναι ο ίδιος προπονητής και όλοι στο εξωτερικό μας σέβονται. Επίσης πλέον προπονούμαι εδώ και καιρό στον Μπάμπη Παπαδόπουλο και στον Γιώργο Χαλκίδη, που έχουν σταθεί σ’ όλα δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ. Σας περιμένω όλους στον επόμενο αγώνα μου στην Ελλάδα, πρώτα ο θεός, που θα αγωνιστώ για διεθνή τίτλο Κ-1 στο Gods Of War 2, στις 30 Μαρτίου στο Μαρούσι»

Τέλος ο “Thunder” μίλησε με σεβασμό για τον κορυφαίο Kickboxer στην Ελλάδα, Μιχάλη Ζαμπίδη και την προοπτική να παίξει μαζί του.

«Προσωπικά με ενδιαφέρει να έχω καλούς αγώνες με τους δυνατότερους αντίπαλους, σε μεγάλες διοργανώσεις. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ο πλέον αναγνωρίσιμος αθλητής Kickboxing στην Ελλάδα και τον σέβομαι».