25/04/2024

Σπάρινγκ προετοιμασίας για Σοφοκλέους, Μιρζάεβ με Petrosyan

Μία μέρα έμεινε για τις μεγάλες μάχες των Σοφοκλέους και Μιρζάεβ στο Dragon of The Ring και έγινε κοινή προπόνηση που συμμετείχε το Golden Gloves με τον Sargis Petrosyan. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου για το σπάρινγκ στους A.Σ. Μαχητές Περάμου.


«Κοινή προπόνηση έξι σχολών Παρασκευή 9 Ιουνίου, αθλητές από έξι δυνατές σχολές μαχητικών αθλημάτων της Β. Ελλάδας, Μαχητές Περάμου –Μαχητές Καβάλας – Μαχητές Δράμας – Μαχητές Ελευθερούπολης, Ζευς Καβάλας και Golden Gloves Θεσσαλονίκης, συναντηθήκαμε σε κοινή προπόνηση, στον πολύ φιλόξενο χώρο του Α.Σ. Μαχητών Περάμου, του κ. Σωκράτη Καραΐτη.

Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία και στο χώρο προπονήθηκαν καταξιωμένοι αθλητές (Γιάννης Σοφοκλέους, Sargis Petrosyan, Κώστας Μιρζάεφ), με πολλά νέα ταλέντα και ανερχόμενους αθλητές, υπό την εποπτεία του δασκάλου, κ. Σωκράτη Καραΐτη.

Στη Β. Ελλάδα και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, γίνεται εξαιρετική δουλειά από τις σχολές, σε όλα τα επίπεδα. Η συνάντησή μας δείχνει ότι όλοι μαζί μπορούμε να διαφημίσουμε τα μαχητικά αθλήματα και να αποδείξουμε στο ευρύ κοινό ότι στο δικό μας κόσμο, ο δυναμισμός μπορεί να συνυπάρχει με τον πολιτισμό».