25/04/2024

Σούπερ- ομάδα 10 αθλητών στην Γερμανία!

Η πρωτοβουλία του Στέλιου Πολίτη να βάλει τους αθλητές σε τουρνουά της Γερμανίας, φαίνεται  πως θα αφήσει το στίγμα της, καθώς εκεί θα βρεθούν 10 αθλητές, που θα πάρουν μέρος στο κύπελλο Γερμανίας στις 23/2. Οι αθλητές αυτοί είναι οι εξής: Tίτα Γκρούεβα, Κάλλια Κουρούνη, Τζίνα Σαράντη, Θοδωρής Ρενέσης, Γρηγόρης Φανουργάκης, Όλγα Τζινιόλη, Κώστας Ταμπουρέας, Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Μανούσακας Στέλιος και Μπίμπας Γιώργος.

Στόχος πάνω απ’ όλα είναι η εμπειρία που θα αποκτήσουν οι αθλητές από ένα τόσο δύσκολο τουρνουά με την ελίτ του αθλήματος, καθώς και η προετοιμασία τριών αθλητών της ομάδα ενόψει Gods Of War στις 30 Μαρτίου.  Στο διεθνές κύπελλο της WKU, οι Έλληνες αθλητές θα διαγωνιστούν στα στυλ του Κ-1 Kickboxing  και POINT FIGHTING. Μαζί θα είναι και οι προπονητές, Στέλιος Πολίτης, Αλέξης Παπασταματίου, Κώστας Ταμπουρέας.

Σχετική ανακοίνωση για το γεγονός εξέδωσε το Fightness:

«ΤΟ FIGHTNESS CLUB ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ κ. ΤΑΜΠΟΥΡΕΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 22/02-25/02 ΣΤΗ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ME THN ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ KICK BOXING THΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ WKU!TO TOYΡΝΟΥΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΤΑΜΠΟΥΡΕΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ GODS OF WAR 2 ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΟΠΟΥ & ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ POINT FIGHTING!! ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΜΑΝΟΥΣΑΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΙΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ».