27/04/2024

Σούπερ κινήσεις από Παπαναγιώτου και KIMBO!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στη Φιλοθέη ο promoter του KIMBO, Χρήστος Παπαναγιώτου. Από χθες είχε διαρρεύσει ότι ο Έλληνας promoter είχε στα σκαριά να παρουσιάσει σημαντικές ειδήσεις πράγμα που έγινε. Πρώτον ο δυναμικός Δημήτρης Δελής θα αγωνιστεί στο FFC της Κροατίας με τον Ουκρανό «δυναμίτη», Σεργκέι Λασένκο. Ο πρωταθλητής πολλών event έχει αγωνιστεί με διάσημους αθλητές του παγκόσμιου στερεώματος όπως οι Gerges και Badr Hari και φιλοδοξεί κόντρα στον Δελή να κάνει το comeback του. Ο Έλληνας από την πλευρά του έδειξε έτοιμος για τη μάχη και ετοιμοπόλεμος.

Από εκεί και πέρα ο νεαρός Άρης Μπέλλος στα 16 του χρόνια έγινε ο πρώτος Έλληνας μετά τον Μιχάλη Ζαμπίδη που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με ξένη διοργάνωση και συγκεκριμένα το Enfusion. Επίσης ο Παπαναγιώτου θα είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της ζώνης ICO, ενώ ο εκλέκτορας της διοργάνωσης Kieran Kaddle θα βρίσκεται στην Αθήνα την 1η Ιουνίου για να παρακολουθήσει το KIMBO Championships για να βρει κι άλλους Έλληνες σαν τον Μπέλλο. Επίσης η Μαρία Πανταζή θα είναι η πρώτη Ελληνίδα που θα συμμετέχει στο ριάλιτι του Enfusion που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στη μακρινή Ταϊλάνδη!

Tέλος σε ερώτηση του Fightsports.gr για το ενδεχόμενο να δούμε κάποιον αθλητή στο Glory o Χρήστος Παπαναγιώτου δεν το απέκλεισε!

«Το ερώτημα είναι αν υπάρχουν αθλητές να αγωνιστούν σε τέτοιο επίπεδο. Εγώ πιστεύω πως υπάρχουν, έχουμε επαφή, δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά το προσπαθούμε, ωστόσο δεν θέλω να αποκαλύψω το όνομα του αθλητή».

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: Skaouter.gr