19/04/2024

Σοφία Τέσκου: Στόχος μου να διακριθώ στο Xplosion

Γράφει o Κίμωνας Οζζ.

Στις 6 Ιουλίου διεξάγεται το Xplosion  στην Κέρκυρα, με τις αναμετρήσεις που κλέβουν την παράσταση να είναι αυτές των γυναικών. Συγκεκριμένα η Σοφία Τέσκου θα αντιμετωπίσει την Αναστασία Ζέππη, με την μαθήτρια του Παύλου Καπώνη να αναφέρετε στην αγωνιστική της ετοιμότητα αλλά και τους στόχους της στην διοργάνωση.

«Αγωνιστικά είμαι πάντα έτοιμη για να κερδίσω. Κάθε αγώνας για μένα είναι μία νέα πρόκληση, όποτε και  να γίνεται χρονικά. Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτό θα κάνω και τώρα», μας επεσήμανε αρχικά η Τέσκου που συνέχισε αναφερόμενη στο κίνητρο που της δίνει ένα τόσο σημαντικό event.

« Η συγκεκριμένη διοργάνωση πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες στο χώρο του αθλήματος μας. Θέλω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ, ώστε να διακριθώ και να βελτιώσω ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις μου για το μέλλον», τόνισε η ταλαντούχα αθλήτρια που αναφέρθηκε και στην αντίπαλο της.

« Δεν την γνωρίζω αγωνιστικά και δεν έχει τύχει να παίξουμε ξανά στο παρελθόν, ωστόσο πιστεύω να έχουμε ένα όμορφο ανταγωνιστικό αγώνα».

Τέλος η Τέσκου δεν θέλησε να κατατάξει τον εαυτό της σε κάποιο στυλ, είτε Kickboxing, είτε Muay Thai.

«Δεν έχει διαφορά για μένα, έχω ξαναπαίξει με όρους Κ-1. Ο κάθε αγώνας ανεξάρτητα με τους όρους, είναι μοναδικός για μένα. Προσπαθώ για το καλύτερο».

Τέλος η Σοφία Τέσκου ευχαρίστησε το Fightsports. gr και εμείς με την σειρά μας της ευχόμαστε καλή συνέχεια.