20/04/2024

Σοφία Βότση: «Το Αλιβέρι έτοιμο να υποδεχτεί τα κορυφαία ονόματα του kickboxing»

To Αλιβέρι είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο στο φαντασμαγορικό «Dare to Fight» στις 28 Ιουλίου. Το Fightsports φιλοξενεί την πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Αλιβερίου, Σοφία Βότση. 


Ο εμπορικός σύλλογος στο Αλιβέρι θα σταθεί αρωγός στο «Dare to Fight» που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μαχητικών φαν και των κατοίκων του Αλιβερίου.

Η Σοφία Βότση, πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου απαντάει στις ερωτήσεις του Fightsports σχετικά με το μεγάλο σόου που αναμένεται να γίνει στις 28 Ιουλίου με δυνατά ονόματα από το χώρου του ελληνικού kickboxing.

 

Γιατί επιλέξατε να στηρίξατε μία διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων;

Διότι τα μαχητικά αθλήματα είναι ένας τύπος άθλησης που μαζί με τη σωματική άσκηση συνδυάζει και την καλλιέργεια του πνεύματος αφού απαιτεί πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση.

 

Τι θεωρείτε ότι θα προσδώσει ένα μαχητικό event στην πόλη σας;

Θα δώσει μια εικόνα και μια ιδέα στους πολίτες που θα το παρακολουθήσουν σχετικά με το άθλημα και θα τους εισαγάγει στο χώρο του kickboxing, θα το γνωρίσουν παρακολουθώντας μια υψηλού επίπεδου διοργάνωση και ευελπιστούμε να τους δελεάσει ώστε να ασχοληθούν. Εκτός αυτού, θα είναι μια ευκαιρία να προβληθεί η πόλη μας και να κινηθεί η αγορά μας από τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

 

 

Είναι η πρώτη φορά που το Αλιβέρι φιλοξενεί διοργάνωση με τόσο δυνατά ονόματα. Θα το… αγκαλιάσει ο κόσμος; Τι πιστεύετε;

Πιστεύουμε πως ο κόσμος θα δείξει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει αυτή τη διοργάνωση, όπως έχει μέχρι σήμερα δείξει, κάθε φορά που ο σύλλογός μας δραστηριοποιείται.

Πιστεύουμε πως φιλοξενία τόσο δυνατών ονομάτων στην πόλη μας θα προσελκύσει τους πολίτες, θα ενδιαφερθούν να το παρακολουθήσουν και οι τοπικές επιχειρήσεις θα ενδυναμωθούν. 

Ο σύλλογός μας πάντα αφουγκράζεται τις ανάγκες του τόπου μας και με γνώμονα αυτές τις ανάγκες δρα, με στόχο στη συγκεκριμένη περίπτωση την προαγωγή αφενός του αθλήματος αφετέρου την κίνηση στις επιχειρήσεις. Πιστεύουμε ότι οι Αλιβεριώτες θα αγκαλιάσουν μια νέα ιδέα και εμπειρία.

 

 

Σε γενικές γραμμές ποιες είναι οι δραστηριότητες του συλλόγου στην πόλη του Αλιβερίου;

Ο εμπορικός σύλλογος Αλιβερίου είναι πάντα κοντά στον επαγγελματία αφουγκράζεται τα προβλήματα και επεμβαίνει για τις λύσεις τους. Στην πόλη μας έχουμε καθιερώσει και έχει πραγματοποιηθεί κάθε Δεκέμβριο λευκή νύχτα με μεγάλη επιτυχία και πλήθος επισκεπτών στη πολύ άλλα και στα καταστήματα.

Κάθε καλοκαίρι τον Αύγουστο, τριήμερες εκδηλώσεις στο karavo port με προσέλευση πλήθους κόσμου και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος γεμάτα και ξενοδοχεία γεμάτα.

Έχουν γίνει πα σεμινάρια για τους επαγγελματίες και ετοιμάζουμε πολλά ακόμα ενδιαφέροντα που σαν αποτέλεσμα θα έχουμε τη μεγάλη προσέλευση τουριστών. Σύντομα θα κυκλοφορήσει στο YouTube ενα επαγγελματικό βίντεο που θα παρουσιάζει τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τις όμορφες παραλίες. 

 

Όσον αφορά το Dare to Fight με ποιους τρόπους έχετε σχεδιάσει να το υποστηρίξετε;

Υποστήριξη σε τεχνικά θέματα, μεσολάβηση του συλλόγου για συνδρομές οικονομικά των καταστημάτων και προώθηση του μεγάλου αυτού γεγονότος.