29/03/2024

Σκληροπυρηνικές νίκες Ελλήνων στο εξωτερικό: Δείτε ποιοι σήκωσαν την Ελληνική σημαία ψηλά!

Το Ελληνικό kickboxing το 2016 εκτοξεύτηκε… Ο λόγος ήταν οι σπουδαίες νίκες που πέτυχαν οι Έλληνες αθλητές εκτός συνόρων και είδαν την σημαία Ελλάδας να σηκώνεται ψηλά. Πάμε να θυμηθούμε την τρέχουσα σεζόν τι έχουν κάνει σπουδαίοι αθλητές της χώρας μας στο συγκεκριμένο στυλ.

Σταύρος Εξακουστίδης σε… Nirvana

QNT Greece τα καλύτερα συμπληρώματα

Η πιο πρόσφατη νίκη Έλληνα kickboxer προήλθε από τον Nirvana που συνηθίζει να οργιάζει εκτός συνόρων. Διέλυσε τον Κινέζο Den Zeqi σε διοργάνωση υψηλού επιπέδου και άφησε άφωνους τους φανς. Το Glory of Heroes έχει πλέον τις πόρτες ανοικτές για εκείνον.

Υπερηχητικός… Μπέλλος

Στο Enfusion τον έχουν μάθει… απέξω κι ανακατωτά. Ο Άρης Μπέλλος έχει δύο στα δύο νοκ άουτ, στέλνοντας στο καναβάτσο τον Γερμανό αντίπαλο του που θα θυμάται για καιρό τις… ατσάλινες γροθιές του.

Καγκελίδης παικτάρα και στην Εσθονία

Η νέα- παλιά φουρνιά όπως αποκαλώ, καθώς μπορεί ο Γιάννης Καγκελίδης να είναι μικρός σε ηλικία αλλά έχει εμπειρία ολοκληρωμένου kickboxer. Ρωτήστε τους Εσθόνους που τον έμαθαν καλά μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχε.

Γκιώνης ο… Ρουμανοκτόνος

FightersDome.gr μην χάσετε τις εκπτώσεις!

Απίθανος στον Superkombat o Φώτης Γκιώνης κέρδισε ένα από τα δυνατά ονόματα της γειτόνισσας Ρουμανίας και μάλιστα με νοκ άουτ. Θα τον ξανακαλέσουν άραγε; Το θύμα; Alex Filip!

Mαυρόπουλος από… σίδερο

Ναι ο Κλεάνθης Μαυρόπουλος ήταν δύναμη στο Superkombat και χωρίς πολλά παιχνίδια στην πλάτη του κέρδισε τον γηπεδούχο Rotar.

Σκορδίλης ο σούπερ ήρωας

Καλπάζει με νίκες και φοράει την μία ζώνη μετά την άλλη. Το νοκ άουτ επί του Mindauskas Packevicius είναι χαρακτηριστικό της εκπληκτικής φόρμας του Κερκυραίου.

Οι νέοι, οι παλιοί και οι ωραίοι…

Ζούρντος, Αλτούνης, Βελής,Κούστα και Σέρδες τα… έσπασαν εκτός συνόρων με σπουδαίες νίκες και διακρίσεις που έκαναν το Ελληνικό kickboxing παντού γνωστό… Ευχές για νέες επιτυχίες και η απογείωση του εγχώριου kick είναι δεδομένη.

κραταιος-768x230