25/04/2024

Σκληρή κριτική Mallios Team στους κριτές της οκτάδας του KIMBO!

Με μία ανακοίνωσή του στο facebook το Mallios Team, στο οποίο ανήκει ο Στέλιος Παπαδόπουλος, καυτηριάζει σκληρά τους κριτές και τον supervisor της οκτάδας του KIMBO Superfights 8man tournament και ιδιαίτερα στους αγώνες του αθλητή τους με τον Νίκο Γκίκα και τον Γιάννη Μιχαλόπουλο. Αφού ξεκαθαρίζει ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη οι άλλοι δύο αθλητές, ζητά από συγκεκριμένους κριτές και τον supervisor, δεν τους κατονομάζει αλλά στέκεται στα scorecards τους, να ζητήσουν συγνώμη, να αποκαλύψουν σε ποιούς συλλόγους έχουν δελτίο αθλητή κ.α. με τη δημοσίευση του βίντεο του αγώνα! Δείτε όλη την ανακοίνωση χείμαρρο:
.
«Η Mallios Team δημοσιοποιει πρωτη φορα επισημη ανακοινωση για την πρωτοφανη, εξωφθαλμη αδικια απο κριτες και supervisor της διοργανωσης KIMBO προς τον αθλητη μας Στελιο Παπαδοπουλο, που ενω τον επιβαρυναν με αδικο εξτρα γυρο στον ημιτελικο, στη συνεχεια τον «αποκεφαλισαν» με πλειοψηφικη ηττα στον τελικο.

Μετα λυπης μας ειδαμε το περασμενο Σαββατο κριτες που πρωτη φορα τους αντικριζουμε σε επαγγελματικη διοργανωση (δειξτε μας τα πτυχια σας κυριοι και το βιογραφικο σας) να κρατουν κλικερς λες και θα εκριναν το ερασιτεχνικο πρωταθλημα της WAKO, αγνοωντας τους κανονες του Κ1.

Συγκεκριμενα στον ημιτελικο του Στελιου Παπαδοπουλου με τον εξαιρετο αθλητη του φιλου Γιαννη Θεοφανους, Νικο Γκικα, ενα παιχνιδι που θα μπορουσε να αποτελει διδασκαλια σε σεμιναριο κρισης και διαιτησιας για το τι ειναι ξεκαθαρη ομοφωνη νικη, οι ερασιτεχνες κριτες, εδωσαν εξτρα γυρο!!!!!Ετσι, επιβαρυναν και εφθειραν τον Παπαδοπουλο ενοψει τελικου!!

Με τη δημοσιοποιηση του βιντεο ζηταμε τη δημοσια συγγνωμη αυτων τον κυριων προς τους θεατες αλλα και τον αθλητη,εκτος αν οι κυριοι αυτοι προσκομισουν χαρτι του οφθαλμιατρου τους.
Στον τελικο, ο πρωτος γυρος θα μπορουσε να αποτελει διδασκαλια σε σχολειο κριτων για το τι σημαινει ξεκαθαρο 10-9 υπερ του αθλητη της Mallios Team! Υπηρξε κριτης που αυτο τον γυρο τον εδωσε στο Γιαννη Μιχαλοπουλο(!!!!!!!)
Αυτο απο μονο του μας βαζει σε σκεψεις…Καλουμε τον κριτη αυτον, με τη δημοσιοποιηση του βιντεο να παραδωσει το πτυχιο του (αμφιβαλλουμε αν εχει).

Ο δευτερος γυρος επισης θα μπορουσε να αποτελει διδασκαλια σε σεμιναριο κριτων για το τι σημαινει καθαρο χτυπημα σε επαγγελματικη αναμετρηση και τι σημαινει παιχνιδι με χτυπηματα στις αμυνες.
Με 2-0 στους γυρους, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, μπηκε ο Στελιος Παπαδοπουλος στον τελικο, οποτε ΜΟΝΟ με 10-8 θα πηγαινε το παιχνιδι εξτρα γυρο, αλλιως και να εχανε το γυρο 10-9 θα κερδιζε με ΟΜΟΦΩΝΗ αποφαση (2-1 στους γυρους)!
Ο τριτος γυρος μαλιστα ειναι ισοπαλος, αλλα αν επρεπε να δοθει καπου, οριακα επρεπε να δινοταν στον Μιχαλοπουλο οπου κατεθεσε ψυχη και πεισμα!

Με τη δημοσιοποιηση του βιντεο ζηταμε τη δημοσια συγγνωμη κριτων και supervisor, τοσο προς το ουδετερο κοινο που εφυγε αποδοκιμαζοντας για το αποτελεσμα, οσο και προς ενα 21χρονο παιδι που ειναι μεσα στους τρεις καλυτερους 70ριδες της πατριδας μας(μαζι με Μιχαλοπουλο και Νικο Γκικα) και καποιοι του κοβουν τα φτερα, κανοντας κακο οχι στον αθλητη, αλλα στο ελληνικο kickboxing!

Ο αθλητης Γιαννης Μιχαλοπουλος ουδεμια ευθυνη φερει για την αδικια εις βαρος του Στελιου Παπαδοπουλου και μαλιστα του δινουμε συγχαρητηρια για το ηθος του, αφου συνεχαρει το συναθλητη του και του αναγνωρισε οτι αυτη η ζωνη ανηκει και στους δυο, οπως χαρακτηριστικα ειπε.

Ειναι θλιβερο 2-3 ανωνυμοι τυποι-κριτες,που φυτρωσαν στη γραμματεια της διοργανωσης να καταστρεφουν μια ομορφη προσπαθεια του διοργανωτη και ετσιθελικα να γυριζουν την πλατη στην υπερπροσπαθεια των αθλητων που μπαινουν στο ρινγκ!

Ζητουμε απο το διοργανωτη να δημοσιοποιησει τα ονοματα των κριτων, καθως και οσων ηταν στη γραμματεια και επισης να δημοσιοποιησει τις σχολες στις οποιες εχουν δελτιο αθλητη!Αν καποιος σεβεται το αθλημα, τον ιδρωτα των αθλητων, τα χρηματα που πληρωνουν οι θεατες αλλα και τον εαυτο του, ας μας απαντησει δεοντως με τη δημοσιοποιηση των βιντεο του αγωνα.

Κλεινοντας να ευχηθουμε καλη υγεια και συγχαρητηρια στους Νικο Γκικα και Γιαννη Μιχαλοπουλο αλλα και σε ολα τα παιδια του τουρνουα που μας προσεφεραν ενα τοσο ομορφο θεαμα.

Ολοι μαζι,με θαρρος και ηθος στη γνωμη μας θα παμε το αθλημα εκει που του αξιζει….στο ψηλοτερο σκαλι!

Με αγωνιστικους χαιρετισμους
Mallios Team»