25/04/2024

Σκαφιάς vs Μανώλας: Πέντε γύρους ασταμάτητο ξύλο και στον θρόνο του ο «Αρειανός»

«Αυτή την ζώνη θα την πάρω»… Αυτά έλεγε ο Πέτρος Σκαφιάς όπου στεκόταν πριν το παιχνίδι με τον Γιάννη Μανώλα και η τόσο μεγάλη εμμονή του για την ζώνη του No Limits, τον οδήγησε στον θρόνο του.


Όταν μιλάμε για 80αρηδες με ποιότητα αυτοί οι μαχητές είναι «γκαραντί». Ο Σκαφιάς ήταν διψασμένος ο Μανώλας από την άλλη αγωνίστηκε με την υπέρμετρη ψυχή και θάρρος σε ένα πολύ δυνατό match up που θα ήθελα να δω και στο μέλλον.

Ο αθλητής του Άρη κέρδισε το παιχνίδι γιατί σε κάθε μπάσιμο έβγαζε δύο- τρία χτυπήματα το λιγότερο, πήρε τα απαραίτητα σημεία από τον «Brutal» και έφτασε στην νίκη.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πάντως το γεγονός πως ο παίκτης του Γιάννη Θεοφάνους πέρασε κάποια πολύ δυνατά χτυπήματα με τα χέρια, όμως ο Σκαφιάς στάθηκε στα πόδια του και πήρε μία δίκαιη νίκη.

Το μέλλον αυτής της ζώνης έχει ενδιαφέρον γιατί τώρα ο Σκαφιάς θα βρει απέναντι του τον Μπλάνα που κέρδισε χθες τον Κωνσταντελόπουλο και ο μαχητής του Άρη φρόντισε από τώρα να φτιάξει κλίμα, λέγοντας πως θα κάνει τα ίδια και στον fighter του Γιώργου Γιδάκου.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν σε όλο αυτό το ξεκαθάρισμα θα προστεθεί και κάποιος νέος μαχητής, όπως ο Χιώτης ή ο Μίλος που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ίσως θα ήθελαν να κυνηγήσουν την ζώνη.