25/04/2024

ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΜΠΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ STEVE MOXON ΣΤΟΝ ANT1

Αποκλειστικά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1, θα μεταδοθεί η τελευταία μάχη του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη απέναντι στον Steve Moxon, στο Iron Challenge by Coca-Cola Zero για τους Παγκόσμιους Τίτλους της King Of The Ring και της WKU στα 71kg.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Μιχάλη Ζαμπίδη στον συγκλονιστικό τελευταίο αγώνα της καριέρας του σήμερα στις 22.15, σε μια τιτανομαχία που θα σας καθηλώσει, ενώ θα μεταδοθούν και άλλοι αγώνες της μεγαλύτερης διοργάνωσης kick boxing στην Ελλάδα.

Την περιγραφή των αγώνων του Iron Challenge by CocaCola Zero, θα κάνουν οι Χρήστος Γάτσης και ο Αντώνης Μανιώτης.

Το Iron Challenge by Coca-Cola Zero στηρίζουν ως χορηγοί επικοινωνίας οι: Nova Sports, Action 24, Athens Deejay, Rock FM, Sport 24 103.3 Radio, People, Μακεδονία, Espresso, Men’s Health, Newsbeast.gr, Oneman.gr, Onsports.gr, Neolaia.gr, Fightsports.gr, Athensmagazine.gr.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η Coca-Cola Zero. Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η Ecotrophy, η actionmed – γιατροί εν δράσει, το Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου και η Joya Hellas.

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη υποστηρίζει η CYTA Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου και το πόσιμο υαλουρονικό οξύ, HyalurOn.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Iron Challenge by Coca-Cola Zero από την επίσημη ιστοσελίδα www.ironchallenge.gr και την επίσημη σελίδα του στο facebook facebook.com/ironchallengeofficial.