27/04/2024

Σε φουλ ρυθμούς ο αντίπαλος του Χατζηχρόνογλου στο «THE BATTLE V»

Ο William Diender δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μάχη που πρόκειται να δώσεις την 1η Ιουνίου στην Ελλάδα, απέναντι στον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου, στα πλαίσια του «THE BATTLE V»…

Ο Ολλανδός μαχητής μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης δεν παραβλέπει σε καθημερινή βάση να τονίζει πόσο έντονα προπονείται, ώστε να κυριαρχήσει στο main event της δυναμικής βραδιάς.

Βλέποντας τις αναρτήσεις του, αντιλαμβανόμαστε πως WD συγκεντρώνεται ιδιαιτέρως στην αντοχή με καθημερινό τρέξιμο και πολλές ασκήσεις με στόχους. Επίσης, ζητάει τη στήριξη των φανς του οι οποίοι με τη σειρά τους τον κατακλύζουν με σχόλια αισιοδοξίας σε ένα ατελείωτο ψυχολογικό… ντοπάρισμα.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως στη χώρα της τουλίπας βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου που περνάει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του στο κορυφαίο, ίσως, γυμναστήριο kickboxing αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, στο Mike’s Gym.

Επίσης, στην Ολλανδία το «παρών» δίνει και ο «Mr. Battle», Στέφανος Κωνσταντινίδης που σήμερα αναμένεται να έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του GLORY, Martjin De Jong.