25/04/2024

Σε σεμινάριο WAKO στην Κρήτη θα διδάξουν Μέμμος,Μιχαλακόπουλος & Σερεμέτη

Οι Κύριοι Μέμμος, Μιχαλακόπουλος και η Σερεμέτη, αποδεχόμενοι την πρόταση του κ. Γεροντή Ιωάννη ,τεχνικού υπευθύνου 7 συλλόγων  ,θα μεταβούν στην πανέμορφη Κρήτη , με σκοπό να διδάξουν σε σεμινάριο της WAKO,υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ, που διοργανώνει ο κ. Γεροντης το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Οκτωβρίου…

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των αθλητών και αθλητριών του κ. Γεροντή, καθώς και ο «εγκληματισμός » τους στα νέα υψηλά standards της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO, στην οποία δραστηριοποιείται έντονα τον τελευταίο καιρό ο κ. Γεροντής.

«Μετά την πολύ καλή εμφάνιση του αθλητή του Κου Γεροντή, Ανδρεαδακη Εμμανουήλ, στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing της WAKO δεχτήκαμε την πρόταση για τη διεξαγωγή σεμιναρίου των στυλ της WAKO στην Κρήτη. Δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά ιδιαίτερα όταν μάθαμε ότι ανάλογη πρόταση έγινε και στον κ. Μεμμο Νικόλαο ,προπονητή Εθνικής Ομάδας στο Point Fighting !

Σε συνδυασμό με τον εθνικό Προπονητή Point Fighting αλλά και την Παγκόσμια & Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια της WAKO Σερεμέτη ,πιστεύω θα διεξαχθεί ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για τους αθλητές της Κρήτης θεωρώντας οτι μπορούμε να προσφέρουμε ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη του Kick Boxing στην Κρήτη , και την αξιόλογη προσπάθεια του Κου Γεροντη»

Δηλώνει ο κ. Μιχαλακοπουλος Νικήτας,6 συνεχείς φορές Προπονητής στην Εθνική Ομάδα Kick Boxing και επικεφαλής Προπονητής του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ.