27/04/2024

Σε πρώτο πλάνο οι Gerontis Fighters

Στις 2-2-2018 ημέρα Παρασκευή αναχώρησαν οι Gerontis Fighters για ένα από τα μεγαλύτερα event Kickboxing. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Αυτό πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τον ομοσπονδιακό προπονητή και δάσκαλο ΜΕΜΜΟ ΝΙΚΟΛΑΟ  της μιας και νόμιμης ομοσπονδίας της Πανελλήνιας ομοσπονδίας KICK BOXING με συμμετοχή 19 αθλητών εκ των οποίων πολλοί αθλητές του συλλόγου ήταν πρωτοκλασάτοι στον χώρο του KICK BOXING όπως ο Ηλιάκης Ελευθέριος χρυσός και παγκόσμιος το 2016 και στελεχώνει  εθνική με την ομάδα του KICK BOXING τα τελευταία 4 χρόνια καθώς και ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Τζανίδης Ανδρέας πολλάκις φορές εθνική στο TAEKWONDO και στο KICK BOXING,τα νέο ανερχόμενα  ταλέντα των Gerontis fighters Λιαπάκης Γιάννης, Χρυσουλάκη Μαρία,Κατερίνα Μανιαδάκη και πολλοί άλλοι ακόμα.

Το πανευρωπαϊκό Open πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας στα Άνω Λιόσια ξεπέρασε κάθε προσδοκία και θεωρείτε επίσημα πλέον ένα από τα μεγαλύτερα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα αφού ξεπερνάει τις 2500 συμμετοχές στα βασικά στυλ. Για άλλη μία φορά μοναδικός σύλλογος από όλη την Κρήτη σε ένα από τα μεγαλύτερα event του KICK BOXING παγκοσμίως αφού υπήρχαν αθλητές,πρωταθλητές πανευρωπαϊκοί και παγκόσμιοι από όλα τα μέρη της Ευρώπης και επίσημα η wako το θεωρεί ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της και η ομάδα του κυρίου Γεροντή δεν ήταν μόνο η μοναδική από την Κρήτη αλλά μια από τις πολυπληθέστερες του πρωταθλήματος.

Συνολικά οι 17 αθλητές έπαιξαν στα στυλ του KICK BOXING (kick,light,forms) και κατάφεραν να αποκομίσουν 4 χρυσά 4 κύπελλα 21 ασημένια και 7 χάλκινα. Όλοι οι αθλητές έκαναν μια αξιόλογη εμφάνιση ιδιαίτερα όμως αυτοί που στάθηκαν με διαφορά από όλους τους αντιπάλους ήταν η Χρυσουλάκη Μαρία στις μεικτές Φόρμες η οποία κατάφερε να πάρει χρυσό και κύπελλο στην κατηγορία, ο Χουστουλάκης Εμμανουήλ χρυσό μετάλλιο και κύπελλο στις μεικτές φόρμες, Στριλιγκά Ευτυχία χρυσό στο Light και Λιαπάκης Γιάννης ασημένιο στο KICK και η Κατερίνα Μανιαδάκη ασημένιο μετάλλιο στις φόρμες. Δίπλα σε όλους τους αθλητές ήταν αρκετοί γονείς θέλοντας να στηρίξουν τα παιδιά τους τον σύλλογο και τη Κρήτη.

Όλοι γύρισαν πίσω με αρκετές εμπειρίες χαρούμενοι και βελτιώνοντας τις ελλείψεις τους. Ο προπονητής του συλλόγου δήλωσε: Αισθάνομαι αρκετά υπερίφανος και θα ήθελα να υπάρξουν στο μέλλον και άλλοι σύλλογοι που θα μπορέσουν να προάγουν το KICK BOXING μέσα από την μία και μόνο αναγνωρισμένη ομοσπονδία η οποία είναι η ΠΟΚ και όχι να μένει το KICK BOXING στους 4 τοίχους του γυμναστήριου».