26/04/2024

Σε οκτάδα αστέρων στην Κίνα ο Μπούκης

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του Γιάννη Μπούκη είναι η νέα οκτάδα στην οποία θα αγωνιστεί στις 25 Μαΐου στην Κίνα. 


Ο Έλληνας αθλητής θα παίξει σε τουρνουά της WLF στην κατηγορία των 70 κιλών με τους καλύτερους αθλητές του promotion. Ο νικητής θα πάρει την ζώνη της WLF και ένα σημαντικό ποσό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια τεράστια πρόκληση, από τις σημαντικότερες που έχει αντιμετωπίσει Έλληνας αθλητής, είναι αυτό που κλείσαμε και ανακοινώνουμε σήμερα για τον Γιάννης Μπούκης στην Κίνα 25 Μαΐου.

Εκεί θα πάρει μέρος στην οκτάδα Highlight του WLF των καλύτερων αθλητών του κόσμου στα 70 κιλά, που την ίδια βραδιά θα αγωνιστούν μεταξύ τους στα πρότυπα του Κ-1 max για τον πρωταθλητή. 

Ο νικητής παίρνει τον χρυσό παγκόσμιο τίτλο και ζώνη του κολοσσού WLF μαζί με πολύ υψηλή χρηματική αμοιβή. Όνειρο ζωής θα χαρακτήριζα αυτή τη διοργάνωση που εκτοξεύει το Γιάννη στην παγκόσμια ελίτ.

Είναι κάτι που το κέρδισε με εκπληκτικές εμφανίσεις. Ειδική προετοιμασία και στρατηγική θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για μας, μιας και τα τουρνουά αυτά είναι από τα δυσκολότερα στον κόσμο».