25/04/2024

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Γκερέκος για το No Limits 21!

Σε εξαιρετική διάθεση και εμφανώς ορεξάτος για το No Limits στη Ρόδο, ο Αλέξανδρος Γκερέκος μιλάει στο fightsports.gr για τη μάχη του εκεί, την αγωνιστική του κατάσταση, τις καινοτομίες της διοργάνωση αλλά και το εισιτήριο για την Αμερική που αυτή προκρίνει. Διαβάστε αναλυτικά:
Αλέξανδρε 7 μέρες πριν την μάχη στο No Limits 21 σε τι κατάσταση βρίσκεσαι; Νιώθεις έτοιμος;
Βρίσκομαι σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και είμαι πολύ χαρούμενος που ο αντίπαλος μου είναι Τούρκος!
 Όλο το event θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Μεσαιωνικό κάστρο της Ρόδου, ένα ιδιαίτερο σκηνικό. Καταρχάς πως σου φαίνεται σαν ιδέα και πιστεύεις ότι μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά την ίδια την απόδοση ενός μαχητή;
Το No Limits της κ. Γεωργίας Μπιτάκου πάντα διοργανώνει εντυπωσιακά event και κάνει θεαματικά show. Για ακόμα μια φορά η επιλογή της κ. Μπιτάκου είναι εξαιρετική και μόνο θετικά μπορεί να επηρεάσει έναν μαχητή.
Tι ξέρεις για τον αντίπαλο σου και ποιος είναι ο στόχος σου πηγαίνοντας στη μάχη !
Μέχρι και την τελευταία στιγμή, δεν θα μπορώ να ξέρω σίγουρα τις τακτικές του αντιπάλου μου διότι υπάρχει περίπτωση να αλλάξει. Δουλεύω με τους προπονητές μου Γεράσιμο και Άγγελο Αλεξάκη τεχνικές που θα μπορώ να αντιμετωπίσω απρόβλεπτους αντιπάλους.
Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο της βραδιάς είναι η διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για αγώνες στην Αμερική. Είναι ένα έξτρα κίνητρο αυτό για σένα;
Το κίνητρο είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχω ακούσει στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα που θέτει ως στόχο το No Limits και απ όσο γνωρίζω έχουν ήδη γίνει επαφές για ένα από τα ερχόμενα Νo Limits που θα γίνει στην Αμερική.
Είναι η Αμερική ένας προορισμός που θα σε έκανε να παρατήσεις ότι άλλο κάνεις εδώ για να πετύχεις εκεί;
Κάτω από κάποιες πολύ σημαντικές προϋποθέσεις, άκρως επαγγελματικές συμφωνίες και την συνεργασία των δασκάλων μου, ναι θα μπορούσα να το κάνω!
Στο GFC 04 είχες την ευκαιρία να παίξεις Kickboxing μέσα σε κλουβί. Πως σου φάνηκε τελικά και υπάρχει περίπτωση να σε δούμε μέσα στο κλουβί ξανά, ακόμη και σε κάτι διαφορετικό; Όπως ΜΜΑ ας πούμε
Ήταν μια νέα και ξεχωριστή εμπειρία για μένα όπου με έβαλε σε σκέψης μετά τον αγώνα μου, να αγωνιστώ και στο στυλ του ΜΜΑ, κάτι που ήδη γνωρίζω και κάνω πολλά χρόνια τώρα μέσα από την Κορεάτικη μου πολεμική τέχνη το Hwal Moo Do. http://www.greek-martial-arts.gr Εάν υπάρχει κάποιος διοργανωτής που έχει υπόψη του κάποιον «καλό» Έλληνα (για αρχή και μετά και ξένο) αθλητή του MMA και μια αξιοπρεπή χρηματική πρόταση τότε παίζω..και σύντομα!
Το κλείσιμο δικό σου!
Την υπόκλιση μου στην κ.Μπιτακου, για τον αγώνα που δίνει ώστε να αναδείξει τους Έλληνες μαχητές και την προώθηση τους στο εξωτερικό, τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνει για να μαζέψει σε κάθε No Limits χρήματα για να τα δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, σε έρανο κατά των ναρκωτικών και πολλά αλλά! Να την έχει ο Θεός καλά και να συνεχίσει να της δίνει δύναμη χωρίς όρια για να συνεχίσει το έργο της.