25/04/2024

Σε εξέλιξη το training camp των Ultra Fighters

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησε και συνεχίζει το training camp που πραγματοποιείται στο γυμναστήριο Ultra Fighters gym του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Τo camp αποτελείται από γνωστούς προπονητές sparring partner και αθλητές οι οποίοι προέρχονται από φημισμένα γυμναστήρια της Ολλανδίας και προπονούνται με τους αθλητές του Δημήτρη Παπαδόπουλου .

Φυσικά το camp δεν προορίζεται μόνο για επαγγελματίες αθλητές αλλά και απλούς αθλούμενους σε ξεχωριστές ώρες καθώς οι επαγγελματίες αθλητές και τα αγωνιστικά τμήματα αθλούνται σε πολύ έντονους ρυθμούς προετοιμαζόμενοι για Αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Να θυμίσουμε ότι τα training camp πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο στο συγκεκριμένο γυμναστήριο και ότι αθλητές που παίρνουν μέρος όπως ο Βραζιλιάνος Rodrigo Μινέιρο συμμετέχουν σε μεγάλους αγώνες στο εξωτερικό .

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Βραζιλιάνος θα αναμετρηθεί με τον Λεβάν Γκουρούλι το Σάββατο 1, Δεκεμβρίου στην βραδιά Κολοσσαίο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ . Για συμμετοχή και πληροφορίες στο camp στη σελίδα Ultra Fighters Gym στο facebook».