29/03/2024

Σε διεθνή αγώνα ο Σταύρος Γρηγορακάκης στο GODS OF WAR 6

Μετά τις καταπληκτικές εμφανίσεις του Σταύρου Γρηγορακάκη στην κεντρική Ευρώπη και τα διαδοχικά ΚΟ που έχει καταφέρει , ήρθε η ώρα να αγωνιστεί στην έδρα του Gods of War στο ΔΑÎΣ στο Μαρούσι από όπου και ξεκίνησε . Με τη διαρκή του προσπάθεια βάζει παρακαταθήκη να αποτελέσει το μεγάλο στοίχημα του ελληνικού kick boxing , στην κατηγορία superheavyweight.

Αντίπαλος του , ο Γερμανός Christian Brorhilker , με 58 αγώνες , 33 νίκες , 9 ΚΟ , και 13 ήττες . Πρωταθλητής Ευρώπης Κ-1 , εμπειρότερος από το Σταύρο , με συμμετοχές σε ENFUSION, SUPERCOMBAT και άλλα μεγάλα promotions . O Christian που διαμένει στη Μαγιόρκα , είναι ενεργός και ως promoter στην Ηβηρική Χερσόνησο , με την εταιρία του CB Productions . O αγώνας θα μεταδοθεί μέσω pay per view live streaming και ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την Ισπανία.

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Σταύρο και τον προπονητή του Νάσο Αργυρόπουλο , που με το ήθος κοσμεί τον χώρο του kick boxing .

Με τον αγώνα αυτό στα main events , κλείνουμε την κάρτα αγώνων του GODS OF WAR 6 . Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αθλητές και τους προπονητές που συμμετέχουν και συμβάλουν στο να προσφέρουμε στον κόσμο όμορφο θέαμα , σε ένα εκρηκτικό fight show . Ραντεβού λοιπόν , 29 Μαρτίου στο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι .

Με εκτίμηση

η ομάδα του Gods of War