23/04/2024

Σενάριο για συμφωνία Saki-UFC!

Για τέσσερα παιχνίδια υπογράφει ο Kickboxer Gohkan Saki στο UFC όπως αναφέρει ο σχολιαστής και παρουσιαστής του promotion από το Ντουμπάι Ali Mokdad.


Ο Μokdad βρίσκεται εκεί που προπονείται ο Τουρκολλανδός αστέρας και ισχυρίζεται ότι έχει κλείσει συμφωνία για να αγωνιστεί στις ΜΜΑ. Ο Saki είναι εκτός από το 2015, αγωνίζεται στο στυλ του kickboxing και έχει παίξει με όλα τα μεγάλα ονόματα παγκοσμίως.

O Saki γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1983, και αγωνίζεται στην βαριά κατηγορία. Προέρχεται από την σχολή του Άμστερνταμ, Mike’s Gym και είναι δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης στο Muay Thai, έχει πάρει το Κ-1 Gp το 2006.

Το Νοέμβριο του 2015 το Glory τον τοποθέτηση στην θέση νούμερο 2 στον πλανήτη στην Light Heavyweight κατηγορία. Τον τίτλο του Glory κατέκτησε επί του Tyrone Spong το 2014.

Στα έξτρα η συμμετοχή σε αγώνες ποδοσφαίρου τους οποίους σταμάτησε σε ηλικία 16 ετών αφού συνάντησε τα μαχητικά αθλήματα που τον κέρδισαν.

Ο πρώτος προπονητής του Saki, Cor Hemmers πήρε ηγετικό ρόλο στο Glory και δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με τον αθλητή, με αποτέλεσμα ο Saki να συνεργαστεί με τον Passenier.