19/04/2024

Σεμινάριο WAKO LEVEL θα διδάξουν οι Μιχαλακόπουλος & Σερεμέτη

Σε σεμινάριο WAKO LEVEL θα διδάξουν οι Μιχαλακόπουλος Νικήτας & Σερεμέτη Αλεξάνδρα του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ με σκοπό τη διάδοση των στυλ του Kick Boxing ,οπως αυτά διεξαγονται στα επίσημα Πρωταθλήματα της WAKO.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο,στο Χαϊδάρι στο χώρο του ΑΣ Νικητές όπου ο επικεφαλής προπονητής του Κος Ζαχαριουδάκης Εμμανουήλ και η Πρόεδρος του συλλόγου,κάλεσαν τον Κο Μιχαλακόπουλο του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ να διδάξει προσφέροντας τη γνώση και την εμπειρία του απο την Εθνική Ομαδα Kick Boxing στους παρευρισκόμενους αθλητές.

Ετσι με μέλη της MICHALAKOPOULOS team και την Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκή Πρωταθλητρια Σερεμετη Αλεξανδρα, μέλος και η ίδια της MICHALAKOPOULOS team και του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ ,θα διδάξουν τα «μυστικά» των Αθλητών στη WAKO.

Επισης θα παραβρεθούν ο ΑΣ Ερμής Περάματος με προπονήτρια την Κα Κική Χατζογιαννάκη καθώς και ο ΑΣ Δύναμη Περιστερίου με επικεφαλής Προπονητή τον Κο Παπουτσάκη Ευάγγελο…!

«Αποτελεί μεγαλη τιμή για εμένα προσωπικά και τους Αθλητές μου και Αθλήτριες μου η πρόσκληση του Κου Ζαχαριουδάκη και της Προέδρου του ΑΣ Νικητές να διδάξουμε το πως αγωνίζονται στη WAKO μεγάλοι Αθλητές του Εξωτερικού γιατι εμείς οι Δάσκαλοι είμαστε υπεύθυνοι για τη διάδοση του αθλήματος μας! Πόσο δε μάλλον όταν μας προσκαλούν αξιόλογοι άνθρωποι του χώρου οπως οι παραπάνω προαναφερθέντες.Μεγάλη χαρα αποτελεί επισης η παρουσία και του Κου Παπουτσάκη και της Κας Χατζογιαννακη ,δυο αξιόλογων ανθρώπων και προπονητών του χώρου του Kick Boxing,αφού σε συνδυασμό με το σεμινάριο θα γίνουν και sparring μεταξύ των συμμετεχόντων συλλόγων!» Δήλωσε ο Κος Μιχαλακόπουλος.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι ο Κος Μιχαλακόπουλος Νικητας έχει συμμετέχει στα παρακάτω Πανευρωπαϊκα και Παγκόσμια Πρωταθλήματα της WAKO ως Προπονητής στην Εθνική Ομάδα:

-Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, 2012 (Άγκυρα, Τουρκία)

-Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, 2013 (Αττάλεια, Τουρκία)

– Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, 2014 (Ρίμινι, Ιταλία)

-Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, 2014 (Μάριμπορ, Σλοβενία)

 

Επίσης η αθλήτρια του Σερεμέτη Αλεξάνδρα έχει κατακτήσει :

– 1η Θέση – Χρυσό Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO 2014 (Μινσκ, Λευκορωσία)

– 4η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WAKO 2013 (Αττάλεια, Τουρκία)

– 3η Θέση – Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WAKO 2014 (Μάριμπορ , Σλοβενία)

 

Ενώ θα παρεβρεθούν και οι παρακάτω Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της WAKO απο τη MICHALAKOPOULOS team

– Κωτσαρίνης Μιχάλης (3η Θέση -Χάλκινο Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WAKO 2014)

– Γουρνάκης Γεώργιος (5η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WAKO 2014)

– Ζαφείρης Αθανάσιος (9η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WAKO 2014)

– Ανδρεαδάκης Εφραίμ (9η Θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WAKO 2014)
και αρκετοί ακόμα Πανελλήνιοι Πρωταθλητές.