26/04/2024

Σεμινάριο Πυγμαχίας στην σχολή Fight Club Ιεράπετρας

Σεμινάριο πυγμαχίας διεξήχθη στην σχολή του Fight Club Ιεράπετρας. Αναλυτικά:


«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο πυγμαχίας την Κυριακή 4/11 στην σχολή Fight Club Ιεράπετρας με τον δάσκαλο Φανουργάκη Γρηγόριο.

Οι μαθητές της σχολής είχαν την ευκαιρία να μάθουν εξειδικευμένες τεχνικές πάνω στο άθλημα, καθώς επίσης πραγματοποιήθηκαν και τεχνικά sparring για την εξοικείωση με τις συγκεκριμένες τεχνικές. Το σεμινάριο αποτελούσε μέρος μιας σειράς σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν στην σχολή με στόχο να εμπλουτιστούν οι γνώσεις των μαθητών της σχολής.

Ο κύριος Φανουργάκης Γρηγόριος είναι εξειδικευμένος προπονητής πυγμαχίας ,έχοντας στο ενεργητικό του 109 αγώνες στην Πυγμαχία και στο Kick Boxing με 87 νίκες και 52 νοκ άουτ με Διεθνείς Αγώνες και από την θέση του προπονητή έχει αναδείξει πρωταθλητές στην Πυγμαχία και στο Kick Boxing.

Η Πυγμαχία, κοινώς μποξ ,είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αγωνίσματα και μαχητικές πολεμικές τέχνες, που στηρίζεται στην ικανότητα των αντιπάλων να αντικρούσουν μόνο με τις γροθιές τους ο ένας τον άλλο.

Σε όλα τα είδη αγώνων απαγορεύεται τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη (δηλαδή χαμηλότερα από τος γοφούς), στην πλάτη, στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή στον αυχένα.Στην σχολή μας διδάσκονται kick boxing k1, πυγμαχία, muay thai και krav maga».