24/04/2024

Σεμινάριο με Gago Drago από το Pagratis Club

Το Αθλητικό Σωματείο Pagratis Club όπως πάντα με την άδεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ διοργανώνει Διασυλλογικό Αγωνιστικό Σεμινάριο Κick Boxing – Κ1 με την επωνυμία “GAGO DRAGO SEMINAR” με στόχο να προσφέρει γνώσεις που θα ανοίξουν τον δρόμο στους μελλοντικούς πρωταθλητές οι οποίοι θα κερδίσουν σε εμπειρία και τεχνική κατάρτιση μέσα στα πλαίσια της μάθησης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«To Σεμινάριο αναφέρεται σε όλες τις ηλικίες από 4 ετών μέχρι και Ανδρών – Γυναικών και είναι εγκεκριμένο από την Π.Ο.Κ. και δίπλωμα συμμετοχής υπογεγραμμένο από τον Gago Drago ο οποίος θα είναι κοντά μας για δύο συνεχόμενες ημέρες και θα μας δείξει τεχνικές αγώνων υψηλού επιπέδου μέσα από τις δικές του εμπειρίες αφού έχει παίξει στα πιο μεγάλα events σε όλο τον κόσμο με πολλούς τίτλους και μεγάλες διακρίσεις .

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου & Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, στο Pagratis Club Arena ένας αθλητικός χώρος ο οποίος θα προετοιμαστεί για την καλύτερη φιλοξενία των αθλητών και θα διαμορφωθεί κατάλληλα για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου στα στυλ Κ1 rules, Low Kicks με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 20,00€ για την μία ημέρα για κάθε αθλητή ενώ και για τις δύο ημέρες είναι 30 ευρώ .

Θα χαρούμε πολύ να είστε κοντά μας και να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πιστεύουμε ότι θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ : Οι συμμετοχές θα δηλώνονται στο pagratisclub@hotmail.gr μέχρι και Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 . ΩΡΑΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 ΜΕ 21:00 ΣΑΒΒΑΤΟ 18:00 ΜΕ 21:00″.