29/03/2024

Σεμινάρια του Σωκράτη Καραϊτη στο Taiko Ryu

Ο Σωκράτης Καραϊτης έρχεται για τρια πολύ δυνατά Σεμινάρια Kick Boxing, για να μοιραστεί μυστικά και γνώσεις από την πολύχρονη εμπειρία του. Aναλυτικά το δελτίο του Taiko Ryu.


«Ο διακεκριμένος προπονητής Kick Boxing Σωκράτης Καραϊτης έρχεται για 3 πολύ δυνατά Σεμινάρια, για να μοιραστεί μυστικά και γνώσεις από την πολύχρονη εμπειρία του. Τιμή και χαρά μας που είναι για άλλη μια φορά καλεσμένος της Σχολής μας, είναι ευκαιρία να μάθουμε από τον άνθρωπο που εκπαίδευσε παγκόσμιους πρωταθλητές τεράστιου βεληνεκούς, όπως τον Πάρη Βασιλικό, τον Δημήτρη Βασιλειάδη, τον Γιάννη Σοφοκλέους, τον Παναγιώτη Καρανικολή, τον Στέλιο Παπαδόπουλο και άλλους πολλούς!

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος μπήκε και 3ο Group αντί για δύο που ήταν προγραμματισμένα εξ αρχής, καθώς υπάρχει περιορισμός 30 ατόμων ανά γκρουπ. Το κάθε γκρουπ θα έχει διαφορετική Ύλη, οπότε κλείστε έγκαιρα τις Προσκλήσεις σας για το Group που ενδιαφέρεστε. Ο μόνος περιορισμός αφορά το Σεμινάριο της Κυριακής όπου θα φτάνει σε επίπεδο Ύλης του Δασκάλου από Μπλε μέχρι Μαύρης Ζώνης, οπότε στο Σεμινάριο αυτό (3ο Group) καλό θα ήταν να υπάρχει ένα πιο έμπειρο επίπεδο όσων συμμετάσχουν, για να μπορέσουν να ακολουθήσουν αλλά και πραγματικά να ευχαριστηθούν όσα είναι να διδαχθούν σε αυτό.»