20/04/2024

Σαϊνόπουλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο ήττας μέσα στο Αλιβέρι. Θα τον κερδίσω!»

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη στο τελευταίο No Limits, o Δημήτρης Σαϊνόπουλος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με έναν δυνατό αγώνα στο  «Dare to Fight» Aliveri κόντρα στον πρωταθλητή Τουρκίας Ibrahim Oguzhan Oran  και το fightsports.gr του μίλησε λίγες μέρες πριν την μάχη: 


Δημήτρη, πως πήγε η προετοιμασία και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι και τον καύσωνα

Η προπόνηση μου πάει πάρα πολύ καλά, δουλεύω καθημερινά πολύ σκληρά με την ομάδα του fight club galatsi, τον προπονητή μου τον Γιάννη Θεοφάνους και τον γυμναστή μου Στέλιο Κοντό.

Πως βλέπεις τον αντίπαλο σου και ποια πρόβλεψη θα έκανες για το αποτέλεσμα

Δεν έχω δει τον αντίπαλο μου πως κινείται και πως μάχεται αφού δεν υπάρχει κάποιο βίντεο του διαθέσιμο στο youtube. Σέβομαι το γεγονός ότι είναι πρωταθλητής Τουρκίας, είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από μένα αλλά θα βάλω τα δυνατά μου να κερδίσω. Δεν υπάρχει περιθώριο ήττας μέσα στο Αλιβέρι, θα τον κερδίσω,

Άφησες πολύ καλές εντυπώσεις στην μάχη σου στο No Limits, να περιμένει ο κόσμος να συνεχίσεις από εκεί με τον ίδιο τρόπο;

Η μάχη μου στο No Limits ήταν ένα δείγμα της μαχητικότητας μου και της τεχνικής μου. Ανεβαίνω κάθε μέρα και σκοπός μου είναι να μείνω και να κυριαρχήσω στην κατηγορία μου.

Το κλείσιμο δικό σου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου κο. Θεοφάνους για τις ατελείωτες ώρες προσωπικής προπόνησης που μου έκανε , στους συναθλητές μου που με το φοβερό επίπεδο που έχουν με ανεβάζουν καθημερινά, το προσωπικό μου γυμναστή κύριο Στέλιο Κοντό και βέβαια τον πρώτο μου Δάσκαλο Δημήτρη Μακρίδη για τις βάσεις που μου έδωσε. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ πρέπει να το δώσω στην οικογένεια μου που με στηρίζει για τις αποφάσεις μου και με συντηρεί!