29/03/2024

Σήφης Κιόσε: Κάθε προετοιμασία είναι ένα «σχολείο», είμαι έτοιμος για το Adrenaline Explosion

Στο Adrenaline Explosion επικεντρώνεται ο Σήφης Κιόσε που θα αγωνιστεί στις 27 Οκτωβρίου στο νεοσύστατο promotion. Αναλυτικά η συνέντευξη στο σάιτ του promotion. 


Πως αισθάνεσαι που είσαι καλεσμένος στο Αdrenaline Explosion που διοργανώνει ο Sargis Petrosyan, με τον οποίο έχετε βρεθεί και αντιμέτωποι μαζί μέσα στο ρινγκ;

«Tο Adrenaline Explosion σχεδιάζεται και οργανώνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να γράψει ιστορία στις διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων. Μπαίνοντας στην διοργάνωση παρακολουθώ τις προετοιμασίες και συνεχώς βλέπω πρωτοπόρες για την Ελλάδα κινήσεις. Έτσι ελπίζω και προβλέπω ότι θα οργανωθεί μια βραδιά με υψηλά στάνταρ, στην οποία θα ήθελε κάθε παίκτης επιπέδου να συμμετάσχει».

Πόσο σκληρά είχες προετοιμαστεί για την διεκδίκηση σου τελευταίου σου τίτλου;

«Κάθε αγώνας είτε είναι για κάποιο τίτλο είτε όχι, πρέπει να αντιμετωπίζεται με την ίδια σοβαρότητα. Ένας επαγγελματίας αθλητής έχει σκυμμένο το κεφάλι και προπονείται καθημερινά με ένταση, η οποία ξεπερνάει τις αντοχές του σώματος.

Ο αγώνας στον οποίο κέρδισα την Α Class επαγγελματική ζώνη WKU ήταν απέναντι σε ένα παίκτη με τεράστια εμπειρία. Είχε ήδη παίξει με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού kick boxing. Στάθηκα όμως καλά απέναντι του και δεν άφησα κανένα περιθώριο σε κανένα από τους 5 γύρους».

Θεωρείς πως έχεις ανεβάσει τα στάνταρ για τον εαυτό σου;

«Κάθε παιχνίδι και κάθε προετοιμασία είναι ένα μεγάλο σχολείο. Έχω παίξει σε παιχνίδια στα οποία εμφανίζομαι με τελείως διαφορετικό στυλ από τα προηγούμενα. Περισσότερα όπλα, γνώση και εμπειρία, οπότε λογικό είναι από παιχνίδι σε παιχνίδι, από χρόνο σε χρόνο τα στάνταρ να είναι υψηλότερα».

Ποιος είναι ο στόχος σου από την διοργάνωση;

«Στόχος μου πάντα είναι να ανέβω στο ρινγκ και να κάνω το καλύτερο παιχνίδι μου. Χαίρομαι όμως όταν έχω δύσκολους αντιπάλους να είναι έμπειροι τεχνικοί, δυνατοί, γιατί η αξία του αντιπάλου σου δίνει αξία στην νίκη σου. Δεν είμαι παίκτης που απλά παίζω. Με ενδιαφέρει να κάνω σκληρά παιχνίδια και να καταλήγουν με το χέρι μου ψηλά. Ανεβαίνω στην πόλη που αγαπώ, μόνο για την νίκη».

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

«Θα ήθελα συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Θέλω να μάχομαι με έμπειρους παίχτες έτσι ώστε κάθε παιχνίδι να προσθέτω γνώσεις για να με κάνουν καλύτερο. Οι στόχοι μου δεν περιορίζονται και συνεχώς αλλάζουν σε νέους και μεγαλύτερους. Δεν Θα ήθελα να κρύψω ότι κοιτάζω μπροστά και ψηλά σε διοργανώσεις στο εξωτερικό.

Αυτός είναι ο λόγος που αφιερώνω πολλές ώρες της ζωής μου κάνοντας προπόνηση και αυτό που αγαπώ εις βάρος βέβαια άλλων πραγμάτων τα οποία δεν αρμόζουν στην ζωή ενός επαγγελματία αθλητή. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου, ο οποίος  με βοηθάει και ιδρώνει μαζί μου σε κάθε προετοιμασία».