25/04/2024

Σήφης Κιόσε: Θα κάνουμε «εκρηκτικό» παιχνίδι με τον Πεταρούδη στο Colosseum

Την 1η Δεκεμβρίου θα δώσει το παρών στην διοργάνωση του Colosseum στην Θεσσαλονίκη ο Σήφης Κιόσε.


Ο νεαρός αθλητής έχει πάρει πολλούς αγώνες το 2018 και πάει ολοταχώς για την δύσκολη μάχη με τον Φίλιππο Πεταρούδη, για την οποία υπόσχεται πως θα είναι «εκρηκτική». Αναλυτικά η συνέντευξη.

Έπαιξες πρόσφατα σε μία δυνατή τετράδα και μπαίνεις ξανά στην αγωνιστική δράση κόντρα σε έναν έμπειρο αντίπαλο. Πόσο προετοιμασμένος είσαι γι’αυτό το παιχνίδι και ποιος είναι ο στόχος σου;

«Στην τετράδα του Adrenaline Explosion δεν έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, οπότε σε αυτό το παιχνίδι θέλω να έχω μια δυνατή παρουσία, η οποία θα εντυπωσιάσει. Ο αντίπαλος μου Φίλιππος Πεταρουδης είναι δυνατός και αξιοσέβαστος παίχτης οπότε θα κάνουμε ένα εκρηκτικό παιχνίδι. Στόχος μου πάντα η νίκη».

Την τελευταία σεζόν σε βλέπουμε να αγωνίζεσαι όλο και πιο συχνά. Τι φαντάζεσαι να έχεις πετύχει στο σπορ τα επόμενα χρόνια;

«Όντως εμφανίζομαι όλο και περισσότερο. Ήταν για εμένα ευχάριστη η αίσθηση που μου άφησε η συνάντηση μου με άτομα από κοινό της τελευταίας διοργάνωσης που συμμετείχα στη Θεσσαλονίκη που παρόλο δεν τους γνώριζα μου είπαν ότι ήρθαν για να με δουν να παίζω.

Στα σχέδια είναι να αντιμετωπίσω τους πιο αξιόλογους παίχτες της κατηγορίας μου να εμφανιστώ στις πιο σημαντικές διοργανώσεις έτσι ώστε να αποκτήσω εμπειρία για παιχνίδια στο εξωτερικό. Δυστυχώς η πρόσβαση σε διοργανώσεις του εξωτερικού είναι δύσκολη και δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα του παιχνιδιού μας».

Πόσο σημαντική είναι για σένα η ευκαιρία του Colosseum;

«Το Colosseum τα τελευταία χρόνια έχει γράψει ιστορία στον ελληνικό χώρο των μαχητικών αθλημάτων όλα τα ζευγάρια είναι δυνατά και η διοργάνωση δίνει μεγάλη βαρύτητα, προσοχή και αξία στους συμμετέχοντες. Η παρουσία μου εκεί θα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του βιογραφικού μου».

Colosseum Fight Show: Πάρε μέρος στον διαγωνισμό για 5 διπλές προσκλήσεις