26/04/2024

Σήφης Κιοσέ: Αν θέλει ο Πεταρούδης να παίξουμε ρεβάνς

Δεν είναι ευχαριστημένος με την απόφαση των κριτών να δώσουν την  νίκη στον Φίλιππο Πεταρούδη, ο Σήφης Κιοσέ στο πρόσφατο Colosseum.


O αθλητής του Κώστα Μαρκόπουλου έχασε με πλειοψηφική απόφαση, εκφράζοντας τα παράπονα του για το αποτέλεσμα, μέσω του Fightsports.gr. Αναλυτικά:

«Με τον Φίλιππο Πεταρουδη είχαμε ένα σκληρό και όμορφο παιχνίδι. Ο Φίλιππος είναι δυνατός και έμπειρος παίχτης αλλά έπαιξα καλύτερα από αυτόν. Παρόλο που ήδη από τον δεύτερο γύρο γνώριζα ότι ήμουν μπροστά στο παιχνίδι ανέβασα την απόδοση μου στον τρίτο γύρο.

Αυτό Γιατί έπαιζα εκτός έδρας. Ενω οι έδρες δεν πρέπει να επηρεάζουν τους κριτές,η εμπειρία έχει δείξει ότι αυτό ότι αυτό συμβαίνει συχνά. Βέβαια αυτή τη φορά λόγω της σοβαρότητας και της εγκυρότητας που έχει αποδείξει το Colosseum περίμενα κάτι διαφορετικό.

Αντίθετα και ενώ είχαμε μεγάλη διαφορά, οι δύο κριτές από τους τρεις ήταν σαν να έβλεπαν άλλο αγώνα. Χαρακτηριστικό ήταν ότι γελάγαμε όταν ακούσαμε το αποτέλεσμα. Ευτυχώς που υπάρχουν οι θεατές, προπονητές, άτομα από την γραμματεία αλλά και επιφανής κριτής ο οποίος όμως κατά τον αγώνα δεν συμμετείχε στην κρίση, όλοι τούς επιβεβαίωσαν την με διαφορά νίκη μου.

Ευχάριστο επίσης ήταν που ο Φίλιππος με βρήκε και μου είπε ότι έπαιξα καλύτερα. Αυτό αποδεικνύει επίσης ότι οι αθλητές του επιπέδου μας έχουν ήθος και δεν τους καθοδηγεί ο εγωισμός,είναι μαχητές και δέχονται την ήττα τούς χωρίς να θέλουν να επωμιστούν ψεύτικα αποτελέσματα.

Ελπίζω να ανέβει το βίντεο από την διοργάνωση το οποίο θα αποδεικνύει τα λεγόμενα μου.Κάποτε πρέπει να σταματήσουν να μας κλέβουν τον ιδρώτα μας και την αξία μας άτομα που δεν είναι επάνω στο ρινγκ.

Αν δεν ανέβει το βίντεο μπορώ να στείλω εγώ το δικό μου.Αν συνεχίζουν και μετά το βίντεο κάποιοι λίγοι να υποστηρίζουν το λανθασμένο αποτέλεσμα τότε αν θέλει και ο Φίλιππος μπορούμε να ξανάπαίξουμε και μάλιστα σε παιχνίδι 5 γύρων των 3λεπτών όπου εκεί δεν θα υπάρχει αμφιβολία.

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την εαυτό μου γιατί έβγαλα ένα μεγάλο ποσοστό της απόδοσης μου. Συνεχίζουμε για τα επόμενα».