29/03/2024

Σάργκις Πετροσιάν: Στόχος η κατάκτηση της ζώνης

Στις 31 Μαρτίου διεκδικεί ζώνη WKN o Σάργκις Πετροσιάν απέναντι στον Αντριάν Σούλι. Ο Βορειοελλαδίτης αθλητής αγωνίζεται στο ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ και λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση μιλάει στο Fightsports.gr. Αναλυτικά: 


Αρχικά ποιος είναι ο στόχος σου στο ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ και πως αξιολογείς σαν αντίπαλο τον Σούλι;

Είναι η δεύτερη συμμετοχή μου στη διοργάνωση “ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ” και στοχεύω σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ανάλογη της προετοιμασίας μου και στην εδραίωση της συνεργασίας με την αξιόλογη διοργάνωση της ΕΟΜΑ, με δυνατούς, πάντα, αγώνες.

Στο άμεσο πρόγραμμά μου είναι η κατάκτηση της ζώνης για τον τίτλο Ελλάδος και στη συνέχεια και η κατάκτηση άλλων αγώνων σε εθνικό επίπεδο αλλά και στο εξωτερικό. Ο Souli είναι ένας αντίπαλος ο οποίος παίζει καθαρά και διεκδικεί την νίκη σαν αθλητής. Τον σέβομαι για αυτό και ήδη τον έχω ευχηθεί καλή προετοιμασία και έναν αγώνα χωρίς τραυματισμό.

Προσπαθείς να συνδυάσεις προπονητική με ενεργό δράση αφού παίζεις αρκετά συχνά. Θεωρείς ότι φρενάρει το άλλο ή σου δίνει ώθηση;

Για το αν αναιρεί η μια ιδιότητα την άλλη, θα απαντήσω μέσα από την εμπειρία των τριών χρόνων λειτουργίας της σχολής μου, στην οποία είμαι ο επικεφαλής προπονητής. Είναι πολλές οι πρακτικές δυσκολίες και απαιτείται τέλεια οργάνωση καθώς και διαχείριση του χρόνου, αλλά το αποτέλεσμα του αγωνιστικού τμήματος “Petrosyan Dynamic”, με δικαιώνει και απαντούν στην ερώτηση σας.

Λειτουργώ σαν πρότυπο για τους αθλητές μου, είμαι ο προπονητής τους, αλλά ταυτόχρονα μπαίνω στο ρινγκ μαζί τους και γίνομαι το κίνητρο τους και ο ενισχυτής τους για να υπερβούν τα όρια τους, να με ξεπεράσουν, να φτάσουν την προσπάθεια τους στο μέγιστο δυνατό γιατί έτσι μόνο γίνεσαι πρωταθλητής.

Ένα μήνυμα στο κοινό που θα έρθει να δει τον αγώνα σου. Τι μπορείς να τους υποσχεθείς;

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα θα παίξω για το κοινό που θα έχω εντός ή εκτός γηπέδου. Η σκληρή και επίμονη προετοιμασία που έχω κάνει αυτή τη φορά μπορεί να εγγυηθεί από μόνο της ένα θεαματικό και ωραίο αγώνα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ σε όλους είναι εντυπωσιακές στιγμές σε ένα αθλητικό πλαίσιο.