28/03/2024

Σάντυ Αρχοντή: Θέλω ρεβάνς από την Κουτσογεωργοπούλου

Αποφασισμένη να πάρει το… αίμα της πίσω είναι η Σάντυ Αρχοντάκη(φώτο- Καρτέρης) που έδωσε έναν πολύ ωραίο αγώνα με την Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου στο Urban Fighters 5. Η αθλήτρια του Νίκου Κρητικού, μίλησε στο αρχικά στο Fightsports.gr για την εμφάνιση της στο τουρνουά του Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου.

« Πιστεύω ότι έκανα μία αρκετά καλή εμφάνιση. Το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό παρόλο που η αντίπαλος μου ήταν έμπειρη, αλλά ήταν μία άτυχη στιγμή που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε αθλητή».

Στην συνέχεια η Σάντυ μίλησε για τους στόχους της, στο χώρο του Kickboxing:

«Aυτό που θέλω, είναι να παίξω όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορώ και κάθε φορά να είμαι και καλύτερη. Αυτός πιστεύω ότι είναι ο στόχος κάθε αθλητή. Α, και φυσικά μία ρεβανς με την Κουτσογεωργοπούλου»!!!

Τέλος η Αρχοντή δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον δάσκαλο της, τον οποίο αποθέωσε:

«Ότι έχω κάνει μέχρι τώρα το οφείλω στον προπονητή μου, Νίκο Κρητικό, που πιστεύει σε μένα και προσπαθεί να μου βγάλει τον καλύτερο εαυτό μου, τόσο στα παιχνίδια, όσο και σαν άνθρωπο. Με τον Νίκο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και είναι αξιόλογος άνθρωπος με ήθος και αυτό του το αναγνωρίζω. Ξέρω ότι το μεταδίδει και σε όλους τους αθλητές του. Με το πλήρωμα του χρόνου, έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής, που σέβεται τον χώρο και πάνω απ’ όλα τους αθλητές του».