27/04/2024

Ρόμπερτ Ογκανεσιάν: «Όταν μου δοθεί η ευκαιρία πάω για το νοκ – άουτ!»

Προσγειωμένος και απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο του φαίνεται να είναι ο δυνατός και πάντα επικίνδυνος Ρόμπερτ Ογκανεσιάν της «Armagos Team».

Ενόψει του «Colosseum» που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 10 Απριλίου το fightsports.gr επικοινώνησε με τον «Λύκο» και συζήτησε μαζί του για την σούπερ τετράδα που συμμετέχει με top αντιπάλους όπως οι Μήσιας, Ελ Μπρουζίνι και Σκαφιάς.

Ο Ρόμπερτ από τους κλασικούς παίκτες τους οποίος όταν βλέπεις να αγωνίζονται το ποιόν τους είναι συνυφασμένο με το θέαμα. Δυνατά χτυπήματα, αντοχές και νοκ – άουτ. Πώς όμως θα συμπεριφερθεί ένας τέτοιος θεαματικός fighter σ’ένα τουρνουά; Ρίσκο ή στρατηγική: «Τα νοκ – άουτ είναι αυτά που αρέσουν στον κόσμο, σίγουρα. Θα το πάμε στρατηγικά όμως το παιχνίδι κι όταν μας δοθεί η ευκαιρία θα πάμε και για το νοκ – άουτ.» 

robert

Στην τετράδα που έφτιαξε το «Colosseum» και μας θα την παρουσιάσει στις 10 Απριλίου στο γήπεδο της Χ.Α.Ν.Θ οι επιλογές είναι… δυναμίτες. Παιδιά όπως ο Ελ Μπρουζίνι, ο Μήσιας και ο Σκαφιάς έχουν δείξει πως και στην κακή τους ημέρα ξέρουν τον τρόπο να σου κάνουν τη ζωή σου δύσκολη. Ο Ογκανεσιάν άραγε ποιον θεωρεί τον δυσκολότερο;

«Δεν ξεχωρίζω κάποιον από τους τρεις. Είναι αξιόλογοι μαχητές και καλοί στη δουλειά τους.»

Για έναν μαχητή που ζει και προπονείται στη Θεσσαλονίκη το «Colosseum» σαφώς και έχει πιο απαιτητικό χαρακτήρα μια και από το πρώτο κιόλας σόου η Βόρεια Ελλάδα απέκτησε ένα δυνατό brand μαχών. Τι λέει όμως ο Ρόμπερτ για το κοινό που περιμένει απ’αυτόν πολλά στις 10 Απριλίου: «Ο κόσμος και οι φίλοι μου περιμένουν το καλύτερο δυνατό από μένα. Γι’αυτό το λόγο βλέπουμε μόνο νίκη, πάμε για τη νίκη!»

armagosteam
Ο Ρόμπερτ και το δυνατό team του κ. Αρμάγου με Μάρκου, Πλασάρη και Κοστάνοβ!

Πέρα από το «Colosseum» ο Ρόμπερτ Ογκανεσιάν είναι ένας μαχητής με πλήρες καλαντάρι και φλερτάρει μέσα στη σεζόν με αρκετά παιχνίδια. Ποιος ο επόμενος στόχους του μετά την πρόκληση της 10ης Απριλίου;

«Πρώτα η νίκη στο Colosseum. Η ομάδα μου κι εγώ δουλεύουμε τον τωρινό μας στόχο. Μόλις περάσει αυτή η μάχη θα βάλουμε το μυαλό μας να τρέξει την επόμενη και το όποιο πλάνο φτιάξουμε. Τώρα όμως σκέφτομαι το πως θα κερδίσω εδώ! Θέλω να πω επίσης ότι είμαι πολύ καλά προπονημένος για το τουρνουά και γι’αυτό πρέπει να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιώργο Αρμάγο και τους συναθλητές μας Φλοριάν Μάρκου, Χρήστο Πλασάρη και Γιώργο Κοστάνοβ.»

xartis