19/04/2024

Πόλεμος ανακοινώσεων για το Promo fight

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Aπό που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε… Η διοργάνωση του Γιάννη Παγανιά προκάλεσε «θόρυβο» στον χώρο και όπως θα δείτε και από τις παρακάτω δηλώσεις, το event μόλις ξεκίνησε…

Δήμητρα Δημητρακοπούλου:

«Συγχαρητήρια στον Κύριο Παγανιά για την διοργάνωση. Όλα ήτα άψογα, η φιλοξενία απίστευτη και το κοινό στο στάδιο πολύ θερμό. Γιάννη κανένας δεν γεννήθηκε promoter και κάποια λάθη να έγιναν είναι σίγουρα, λόγω απειρίας κι όχι από σκοπό. Την επόμενη θα είναι καλύτερα. Το δικό μου team είναι απόλυτα ικανοποιημένο».

Πέπη Δημητρούκα:

«Ευχαριστώ την Γράψα για τον δυνατό αγώνα. Θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Το στυλ μου είναι Muay Thai και δέχτηκα να παίξω με κανόνες Κ1. Το λάθος υπήρξε καθαρά και μόνο στην εκφώνηση. Η  αντίπαλος μου θεώρησε ότι με τρία δίλεπτα θα παίζαμε Thai. Το βίντεο δείχνει την αλήθεια» .

Θοδωρής Θεοδωρακάκος:

«Επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για το παιχνίδι Νίνα Γράψα VS Πέπη Δημητούκα στο PromoFight Night 1 στο Αγρίνιο όντας ο Διαιτητής-Υπεύθυνος για την τήρηση των κανονισμών του αγώνα οφείλω να σας ενημερώσω γιατί προσβάλλομαι και θίγομαι προσωπικά ότι ο αγώνας ανακοινώθηκαν και στις δύο αθλήτριες στην έναρξη του αγώνα οι κανονισμοί K1 WAKO RULES με μοναδική παρατυπία στην Πέπη Δημητρούκα μία σύσταση για διπλό γόνατο, το βίντεο προς απαντησή μου. Σημειοτέων το παιχνίδι κρίθηκε στα χέρια και όχι στα πόδια που υπάρχουν παράπονα. Τέλος, επιπλέον είχε προηγηθεί επικοινωνία με τους προπονητές και τον διοργανωτή πριν την διεξαγωγή του αγώνα βάσει της WAKO PRO (βλέπε κανονισμούς στο επίσημο site! )».

Νίνα Γράψα:

«Μπήκα για Κ-1 και κατέληξα σε αγώνα Muay Thai , χωρίς να το ξέρω. Συνέχισα να παίζω παρόλα αυτά, γιατί δεν έχω μάθει να εγκαταλείπω. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε».