19/04/2024

Έτσι θα πάτε στο Fightsports Kickboxing Tournament (Χάρτης)

 

Μία μέρα έμεινε για το κορυφαίο Fightsports Kickboxing Tournament, το special διπλό event που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Περιστέρι στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» . Από το πρωί θα έχουμε την 1η αγωνιστική του διασυλλογικού πρωταθλήματος Kick Boxing/Muay Thai και το βράδυ, κορυφαίοι Έλληνες μαχητές θα μπούνε στο ρινγκ για να προσφέρουν θέαμα και να στηρίξουν τα παιδικά χωριά SOS.  Δείτε όλες τις λεπτομέρειες:

Ημέρα και ώρα: Κυριακή 3 Μαρτίου 2013. Τα ερασιτεχνικά ξεκινάνε από τις 11 το πρωί. Για τα Main Event η προσέλευση ξεκινάει από τις 5 μμ.

Εισιτήριο: 10 € για όλη μέρα. Μέρος των εσόδων θα πάει στα Παιδικά Χωριά SOS.

Πως θα πάτε:  Το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας είναι στο Περιστέρι ανάμεσα στις οδούς Βορείου Ηπείρου, Γονατά και Παπαρηγοπούλου. Είναι εύκολα προσβάσιμο και με αυτοκίνητο και με τα Μέσα Μεταφοράς . Το Μετρό και ο Ηλεκτρικός έχουν αρκετές στάσεις κοντά, σε απόσταση περπατήματος, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο χάρτη, κυκλωμένες ενώ το στάδιο είναι στο κόκκινο βελάκι.

xartis

 

Θέαμα: Το main event περιλαμβάνει 4 κορυφαίες μάχες και 2 Special Events. Αρχικά, δύο από τις καλύτερες Ελληνίδες Πυγμάχους,  η Χριστίνα Αθανασοπούλου και η Μαρία Μαστρογιάννη, θα ανοίξουν εντυπωσιακά τα βραδιά σε έναν αγώνα πυγμαχίας. Στη συνέχεια, δύο εξαιρετικοί Grapplers, ο Τονυ Χριστοδούλου και ο Αλέξης Νικολακόπουλος, θα δείξουν στο κοινό τι εστί grappling. Το ίδιο θα κάνουν και οι Νίκος Σοκώλης και Τριαντάφυλλος Μαρούγκας με τις ΜΜΑ!

Αμέσως μετά, δύο «αστέρες» ο Κώστας Σόμμερ και ο Τόμας Πρωτόπαπας, θα μπούνε στο ρινγκ για ένα καυτό αγώνα πυγμαχίας αφού και οι δύο τους προπονούνται σταθερά στα μαχητικά αθλήματα με κορυφαίους δασκάλους.

Στο τέλος, έχουμε τα δύο Superfights της βραδιάς. Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος επιστρέφει στη δράση μετά τη μάχη του ενάντια στον Moxon τον Νοέμβρη στην Αυστραλία και αντιμετωπίζει τον πολύ ταλαντούχο Στέλιο Παπαδόπουλο ενώ ο κορυφαίος της κατηγορίας του Σταύρος Εξακουστίδης  θα βρει απέναντί του τον Κώστα Μιρζάεβ σε μία καυτή ρεβάνς!