19/04/2024

Πρώτο Drift – Kickboxing από Α.Λ.Α.Κ και FIGHT CLUB ZARMAKOYPIS

Ένα event για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου, στο Καρπενήσι από Α.Λ.Α.Κ και FIGHT CLUB ZARMAKOYPIS.

zarmakouΣυγκεκριμένα το κτίριο της παλαιάς Πειραϊκής Πατραϊκής άνοιξε τις πύλες του μετά από περίπου 20 χρόνια για ένα μοναδικό Drift-kick Boxing Party, το οποίο συνδυάστηκε με 10 αγώνες kick boxing αθλητών από όλη την Ελλάδα σε ρινγκ Ολυμπιακών διαστάσεων 8X8, οργανωμένο από την σχολή A.Σ TAΕ ΚWON DO ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ και επίδειξη αυτοκινήτων από τους καλύτερους οδηγούς drift της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ , για πρώτη φορά σε κλειστό χώρο.

Το Show ξεκίνησε γύρω στις 9 το βράδυ με αθλητές του Kick Boxing ,απ όλη τη χώρα, να χαρίζουν ένα μοναδικό θέαμα στον κόσμο ο οποίος γέμισε τον χώρο περιμετρικά του ρινγκ και ευχαριστήθηκε με την ψυχή του και τους 10 αγώνες του προγράμματος.

Στη συνέχεια οι οδηγοί του Drift ανέλαβαν δράση και τότε η θερμοκρασία ανέβηκε στα ύψη καθώς τα περάσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο και πλήθος κόσμου χειροκροτούσε και ενθάρρυνε τους αγαπημένους του οδηγούς οι οποίοι με τη σειρά τους έκαναν το ένα πέρασμα θεαματικότερο απ το άλλο.

Το party όμως δεν τελείωσε στο Drift αλλά είχε και συνέχεια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις εντυπωσιακές χορεύτριες να παίρνουν τη σκυτάλη απ τους οδηγούς και να χαρίζουν ένα απίστευτο show με τον κόσμο κυριολεκτικά να μην θέλει να φύγει απ το χώρο και τα κινητά τηλέφωνα να έχουν πάρει φωτιά καταγράφοντας τις αιθέριες υπάρξεις.

κραταιος-768x230