29/03/2024

Πρωταθλητής Ελλάδα ο Τσακανίκας στο kickboxing

Ένας από τους πιο ανερχόμενους αθλητές της χώρας κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του και στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα kickboxing όπου κατέκτησε τον τίτλο. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Α.Σ Θησέα Αιτ/Νιας.


«Ο Α.Σ Θησέα Αιτ/Νια συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing της ΠΟΚ οπου με 5 αθλητές στην Α κατηγορία κατέκτησε 7 μετάλλια 2 χρυσά 1 ασημένιο και 4 χάλκινα μετάλλια . Οι αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις όπου έδειξαν για μια ακόμη διοργάνωση ότι είναι ο κορυφαίος Σύλλογος στο νομο Αιτ/νιας .

Ο Τσακανικας Θωμάς αγωνίστηκε στην Α κατηγορία των 67 κιλών στο ring Low kicks και Full contact όπου παρέμεινε αήττητος 2 χρυσά μετάλλια. Ο Τσακανικας στα 67 κιλά δεν έχει χάσει ποτέ στα πανελλήνια πρωταθλήματα της ΠΟΚ και δείχνει ότι κρατάει σταθερά την κορυφή μαζί με τον δάσκαλο του Κακαρελη Νικο .
Τα 3 απο τα 4 χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές Φατουρου – Παπαχρηστος και Κοψιδας απο τον σύλλογο μας στην Λευκάδα στην Α κατηγορία.

Το άλλο χάλκινο κατέκτησε ο προπονητής του ΑΣ Άρτας Πανου Μίλτος όπου στον ημιτελικό δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στην Α κατηγορία ring .
Το ΔΣ συγχαίρει για μια ακόμη φορά τους αθλητές αλλά και τον προπονητή για την εξαιρετική δουλειά και τις κορυφαίες επιτυχίες που έφεραν στο Αγρίνιο .Δημιουργία ραντεβούΒοηθός προπονητή στους αγώνες ήταν ο Παρουσης Γιώργος».