25/04/2024

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση για το International Fight Club Open Part II

johnys-personal-training

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου «ΚΑΜΙΝΙ»  παρευρέθηκαν τη Τετάρτη το απόγευμα σε πλήρη απαρτία οι πρωταγωνιστές του  International Fight Club Open Part II για την βράβευση των καλύτερων αθλητών και συλλόγων του πρωταθλήματος.Αναλυτικά:

Το χρηματικό έπαθλο των 1000€ της πρωταθλήτριας ομάδας παρέλαβε  το BG Academy των Μπάμπη Παπαδόπουλου και Γιώργου Χαλκίδη. Το Fight Club Galatsi έχοντας καταλάβει τη 2η θέση παρέλαβε το χρηματικό έπαθλο των 500€, ενώ η Pontika – Nazarenko Team (ΑΓΣ Ηρακλής Αγ. Αναργύρων) κατάφεραν να αναρριχηθούν στο βάθρο των πρωταθλητών συλλόγων, στην τρίτη θέση και να κατακτήσουν το έπαθλο των 300€.

Επίσης, ως η καλύτερη αθλήτρια ring βραβεύτηκε η Πρίφτη Αντωνία από Fight Club Galatsi και καλύτερος αθλητής τατάμι,  ο Τσακλέας Ισάακ από BG ACADEMY.

Το βραβείο των καλύτερων  προπονητών παρέλαβαν οι Ποντίκα/Ναζαρένκο για το ήθος τους και την άψογη εικόνα της ομάδας τους μέσα στο πρωτάθλημα.  Στο Muay Thai το βραβείο καλύτερου  Wai Kru απονεμήθηκε στον αθλητή,  Διαμαντή Στέφανο του συλλόγου Malikoutis Camp και το βραβείο της καλύτερης τεχνικής στον Χατζάτογλου Λευτέρη αθλητή  του Lions Camp.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε ένθερμα, όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν δυναμικά στο πρωτάθλημά μας και μας τίμησαν, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε προσπάθεια του Fight Club Galatsi και της Theofanous Elite Team, όλους τους προπονητές, αλλά κυρίως όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν. Επίσης, για άλλη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που ήταν έμπρακτοι υποστηρικτές και σε αυτή τη διοργάνωση: το καφεκοπτείο Γαλατσίου «Βραζιλιάνος» και την Τζένη Θεοδωρακοπούλου, το novasports (official broadcaster), το fightgear.gr, το Fightsports.gr, τη Joya Hellas, τη 3D Printers Greece, την εφημερίδα Γαλατσίου ΠΑΛΜΟ, το Elegant Beauty και την ‘Ιρμα Σέχου, την εταιρεία “INTEGRATED SECURITY MANAGEMENT” και το Βασίλη Κυριακόπουλο και τα Άγραφα. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing και το Δήμο Γαλατσίου.