27/04/2024

Ποιοι αθλητές θα μπορούσαν σήμερα να αντιμετωπίσουν τον Φλωριάν Μάρκου;

Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, διότι εφόσον δεν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Μελέτη Κακουμπάβα που είναι το νούμερο 1 αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, φαίνεται πως οι επιλογές του Φλωριάν Μάρκου είναι ελάχιστες αλλά υπαρκτές. Πάμε να δούμε ποιοι αθλητές θα μπορούσαν σήμερα να αγωνιστούν μαζί του.

Νίκος Παπαδημητρίου

Νομίζω ότι είναι η πρώτη επιλογή μετά τον Μελέτη, διότι είναι ένας ολοκληρωμένος αθλητής πλέον, με εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και ένα ματς με τον Φλωριάν θα βοήθουμε και τον ίδιο πολύ. Επειδή και οι δύο αθλητές είναι τεχνικοί, θα βλέπαμε καλό ματς και φυσικά με αμφίρροπη εξέλιξη.

Λεβάν Γκουρούλι

Έχει κάνει σπουδαία πράγματα την σεζόν που μας πέρασε και εννοείται ότι θα πρέπει να βρίσκεται στη λίστα. Παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, δυνατός αθλητής και φυσικά θα ήταν μία πολύ δύσκολη περίπτωση για τον Μάρκου.

Γιάννης Σκορδίλης

Έχει παίξει πολλά παιχνίδια φέτος, είναι αξιόπιστος αθλητής και όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει. Σίγουρα ο Φλωριάν Μάρκου είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για εκείνον αλλά αξίζει μία μεγάλη ευκαιρία.

Νίκος Γκίκας

Ο αθλητής του Γιάννη Θεοφάνους είναι πολυεργαλείο. Ακόμα κι αν έχανε αυτό το παιχνίδι, θα ζόριζε τον Μάρκου. Δεν κάνει ποτέ πίσω και το παιχνίδι θα ήταν υψηλών προδιαγραφών.

Σωκράτης Κερπάτσι

Έχει παίξει μέχρι και ΜΜΑ. Δεν θα είχε πρόβλημα να κοιτάξει στα μάτια τον Φλωριάν Μάρκου και επειδή έχει βρεθεί και άλλες φορές στη θέση του αουτσάιντερ και πάλεψε σκληρά, θα το έκανε και τώρα αν χρειαζόταν.

Αλέξης Ιορδανίδης

Πολύ καλός αθλητής, τα έβαλε μέχρι και με τον Harut Grigorian που είναι παγκοσμίου κλάσης, όταν χρειάστηκε κι αν αυτό το παιχνίδι το έκλεινε κάποιος θα ήταν σίγουρα αμφίρροπο.

*Στη λίστα δεν περιλαμβάνονται Στέλιος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μιχαλόπουλος γιατί είναι πλέον εκτός συνόρων ενώ και οι Στάθης Μπένοφ και Βασίλης Κακαρίκος βρίσκονται αρκετό καιρό εκτός.