29/03/2024

Ποια διοργάνωση έκανε πρόταση για το Badr Hari – Rico Verhoeven!

Σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα πασίγνωστο promotion έκανε κρούση για να φιλοξενήσει στο main event του τη σπουδαία μάχη στα βαριά κιλά μεταξύ των Rico Verhoeven και Badr Hari.

Γουστάρεις UFC;
Δες δύο ματσάρες τίτλου ελεύθερα…

Το «Enfusion», λοιπόν, αναφέρει ολλανδικό Μέσο πως πλησίασε τους δύο μαχητές, πραγματοποιώντας αναγνωριστική πρόταση για τα «θέλω» των ομάδων των πρωταγωνιστών της συγκεκριμένης ιστορίας.

Η προσφορά που έγινε από το «Enfusion» λέει το ρεπορτάζ που αφορά event που θα πραγματοποιηθεί στην ολλανδική πρωτεύουσα του Άμστερνταμ στο δεύτερο μισό του 2016.

Μια τρελή κόντρα
να γουστάρεις:
Badr Hari – Overeem!

Από την πλευρά των μαχητών και των ομάδων τους δεν δόθηκε κάποια καμία απάντηση όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος με αυτές να αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Σχετικά με το πώς κατέληξαν Badr Hari και Rico Verhoeven να ψάχνουν σόου να τους φιλοξενήσει αποτελεί μία ιστορία αρκετών μηνών. Ο Ολλανδός πρωταθλητής του GLORY αμφισβήτησε τον Μαροκινό, χαρακτηρίζοντας την καριέρα του… εύκολη και πως επίσης αυτός τον αποφεύγει!

Ο Badr δεν άργησε να απαντήσει και μόλις πριν από λίγες ημέρες, μέσω δημόσιας τοποθέτησης «είπε» στον Verhoeven ότι η πρόκληση γίνεται δεκτή. Να σημειωθεί πως το γεγονός και μόνο πως ο Μαροκινός ανταπάντησε στον Rico γέμισε με μεγάλη διάθεση τους φαν του kickboxing οι οποίοι περιμένουν να κλείσει ο αγώνας αυτός και τυπικά.