29/03/2024

Πιστοποίηση διαιτητών – κριτών WKU

Ανακοίνωση του promotion Gods of war για τις πιστοποιήσεις των διαιτητών:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το πρώτο μεγάλο σεμινάριο πιστοποίησης διαιτητών και κριτών της WKU (World Kickboxing Union) που θα διεξαχθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2016 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ΔΑΪΣ στο Μαρούσι. Ένας χώρος που έχει συνδεθεί με τις επαγγελματικές μας διοργανώσεις του Gods of War .

Η δυναμική του αθλήματος που ολοένα και αναπτύσσεται καθώς και το υψηλό επίπεδο των αθλητών που αγωνίζονται στις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας μας που ολοένα και πληθαίνουν , απαιτεί ένα σώμα διαιτητών υψηλών προδιαγραφών για τις ερασιτεχνικές και επαγγελματικές μας δράσεις. Πιο συγκεκριμένα στο ολοήμερο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί θα αναλύσουμε τα στυλ και τους κανονισμούς της WKU για το ριγνκ και το τατάμι. Πιο συγκεκριμένα , θα γίνει πιστοποίηση κριτών και διαιτητών με εισηγητή για το ρινγκ το Στέλιο Πολίτη ( Πρόεδρο της WKU & ISKA για την Ελλάδα) και τα στυλ του Κ-1, Thai boxing, Low kicks, full contact . Για τα στυλ του τατάμι ( point fighting , light contact και kick light) εισηγητής θα είναι ο κος Μίλτος Παναγάκος , ο Έλληνας διαιτητής με τη μεγαλύτερη διεθνή εμπειρία για τα συγκεκριμένα στυλ .

Το σώμα που θα πιστοποιηθεί θα αποτελέσει και τον πρώτο βασικό κορμό για τις δράσεις των Ομοσπονδιών WKU και ISKA για τις ερασιτεχνικές και επαγγελματικές διοργανώσεις μας. Στο σεμινάριο διαιτησίας όπου αναμένεται πολύ μεγάλη συμμετοχή από όλη την Ελλάδα μπορούν επίσης να λάβουν μέρος προπονητές αλλά και νέοι ενδιαφερόμενοι με σκοπό να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να κατανοήσουν τον τρόπο που γίνεται η σωστή βαθμολόγηση.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως το σώμα αυτό θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση στη χώρα μας , το Official K-1 Open που θα διεξαχθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στην Αθήνα».

13835904_10210069001139878_16355738_o

κραταιος-768x230