20/04/2024

Πεταρούδης: «Την 1η Δεκεμβρίου υπόσχομαι να μην απογοητεύσω τους φαν μου»

Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών του Colosseum Fight Show o Φίλιππος Πεταρούδης μιλάει στο Fightsports.gr.


To Colosseum μετράει πλέον αντίστροφα προτού χτυπήσει το πρώτο καμπανάκι την 1η Δεκεμβρίου.

Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών και μαχητή που έχει μυηθεί στα μαχητικά αθλήματα όντας στο πλευρό του Νάσσου Γλυκή, ο Φίλιππος Πεταρούδης μιλάει στο Fightsports.gr για το ματς του κόντρα στον Σήφη Κιοσέ.

Για το πώς νιώθει που θ’ αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης: «Ιδιαίτερη τιμή νιώθω που θα αγωνιστώ μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης στην κορυφαία διοργάνωση της Βορείου Ελλάδας, το Coloseum IV του Νάσσου Γλυκή! Όσο χαρούμενος κι αν νιώθω, πάντως, είναι απαραίτητο να διατηρήσω επαγγελματική στάση παραμένοντας προσηλωμένος στον αγώνα.»

Για το αν πιστεύει ότι το 2019 θα είναι μια χρονιά «γεμάτη» για εκείνον: «Ευελπιστώ και επιδιώκω κάθε χρονιά να αναπτύσσομαι ολοένα και περισσότερο στο άθλημα που αγαπάω. Τόσο εγώ όσο και ο δάσκαλος μου, Νάσσος Γλυκής έχουμε θέση τους στόχους μας. Είναι θέμα χρόνου μέχρι να τους επιτύχουμε…»

Σχετικά με την άποψή του για τον Σήφη Κιοσέ απάντησε: «Σέβομαι όλους τους αντιπάλους μου, καθώς γνωρίζοντας καλά τις απαιτήσεις του αθλήματος ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Ωστόσο μπαίνοντας στο ρινγκ θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό επιδιώκοντας και οι δυο την νίκη.»

Αναφορικά με το μήνυμά του στους φαν της Θεσσαλονίκης τόνισε τα εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτές μου, καθώς αποτελούνε μια σημαντική ανάσα στην κούραση του αθλητή. Υπόσχομαι ότι την 1η Δεκεμβρίου δεν θα τους απογοητεύσω!«