24/04/2024

Παύλος Κοχλιαρίδης: Έτοιμος να δώσω το 100%

Στις 28 Ιουλίου διεξάγεται το Aliveri- Dare to Fight, όπου αθλητές από την  όλη την Ελλάδα θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχους της Τουρκίας, με ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του event να είναι αυτό του Παύλου Κοχλιαρίδη. 


Ο Βορειοελλαδίτης μαχητής παίζει στα -92 κιλά, ανήκει στους Budo Fighters του Νάσου Γλυκή και αντιμετωπίζει τον Zafer Senturk.Ο Κοχλιαρίδης προέρχεται από νίκη στο Dragon of The Ring της Καβάλας όπου κέρδισε τον Σίμο Κατσούλα. Μιλώντας στο Fightsports. gr o έμπειρος kickboxer αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας του.

«Η προετοιμασία μου κυλάει πάρα πολύ καλά, με την βοήθεια του δασκάλου μου, των συναθλητών μου, των ανθρώπων μου και των χορηγών μου, που με βοηθούν», είπε ο Κοχλιαρίδης που στην συνέχεια μίλησε για την ερχόμενη αναμέτρηση του.

«Έχω παίξει γενικά στους αγώνες το 30% και έχω ακόμα πολλά πράγματα να δείξω. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα με τις οδηγίες του προπονητή μου Νάσου Γλυκή να το πράξω».

Σε ερώτηση μας αν σκέφτεται να αλλάξει κατηγορία, έδειξε πως δεν είναι στα πλάνα του. «Πιστεύω πως αυτά είναι τα κιλά μου(-92). Δεν μπορώ ούτε να χάσω ούτε να βάλω. Είμαι στα αγωνιστικά μου κιλά».

Τέλος ο Παύλος Κοχλιαρίδης ευχαρίστησε τους χορηγούς του Καράμπελα Fruit an Salads, Alfa Pagota, Aρώματα Ζωής, X-Treme Stores, φυσικοθεραπευτήριο Μπελεγρίνης Σταυρίδης, τον προπονητή του Νάσο Γλυκή, τον διαιτολόγο του Δημήτρη Πατίκα, την Top Ten, την Play Safe, τον γυμναστή Βασίλη Οικονομίδη, την εταιρία Alfacom και το Fightsports.gr για την συνέντευξη.