19/04/2024

Παρασκευάς Καβαλάρης: Δεν είμαι το παιδάκι που ήμουν πριν δύο χρόνια

Ένα σούπερ παιχνίδι αναμένεται να δώσει ο Παρασκευάς Καβαλάρης στο Colosseum με αντίπαλο τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο αθλητής του Glory Club μίλησε για την ερχόμενη μάχη στο Fightsports.gr.


«O αντίπαλος μου είναι καλός και άξιος αθλητής. Ποτέ δεν υποτιμάω κανέναν, προέρχεται από νίκη αλλά αυτό δεν έχει να λέει τίποτα. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν σημεία που υπερτερώ ούτε σημεία που υστερώ. Μία μάχη είναι μάχη και θα κερδίσει αυτός που είναι καλύτερα προετοιμασμένος και το θέλει περισσότερο», ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο Καβαλάρης που αναφέρθηκε στις διαφορές του σαν μαχητής σε σχέση με πριν δύο χρόνια.

«Όσο μεγαλώνω γίνομαι άντρας και αισθάνομαι δύναμη να παίξω με οποιονδήποτε. Δεν είμαι πια το παιδάκι που ήμουν πριν δύο χρόνια, στα 16 μου. Οι αγώνες που έκανα στο εξωτερικό και στην Ελλάδα μου έδωσαν πολύ εμπειρία και σίγουρα θα βοηθήσουν στην εξέλιξη του αγώνα αυτού», υπογραμμίζει ενώ στο τέλος ευχαρίστησε την ομάδα του αλλά και τον Νάσσο Γλυκή που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Colosseum.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλο μου Μιχάλη Νικήτογλου και το Glory Club, την οικογένεια μου, τους φίλους και όλους τους χορηγούς μου. Τον Νάσσο Γλυκή που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία αξιόλογη διοργάνωση.

Ξέρω ότι δεν παίζω στην πόλη μου αλλά αυτό μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη. Σας περιμένω όλους για έναν αγώνα με πολύ θέαμα».