25/04/2024

Παπαναγιώτου: Συνεργασία με όλους για το καλό των αθλητών

Μετά την ανακοίνωση περί συνεργασίας The Battle και Παπαναγιώτου από την πλευρά του πρώτου, το fightsports.gr επικοινώνησε με τον Mr KIMBO Χρήστο Παπαναγιώτου και τον ρώτησε αν θα επιδιώξει γενικά συνεργασίες με όλα τα promotion πέρα από όποιες μπορεί να έχει ήδη και ποιος ο στόχος αυτής της κίνησης.

Η απάντηση του ήταν η εξής:

«Συνεργασία υπάρχει με όλα τα ελληνικά Promotion. Αυτό δεν σημαίνει ότι η συνενόηση με όλους είναι αυτή που θα έπρεπε, εύχομαι στο μέλλον αυτό να αλλάξει. Όσον αφορά τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και το The Battle, είναι καλό να υπάρχει αυτή η επαφή για δύο κύριους λόγους:

1. Για τους αθλητές του KIMBO team οι οποίοι θέλουν να έχουν παιχνίδια και να παίζουν στις μεγάλες διοργανώσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού

2. Για να υπάρχει συνενόηση μεταξύ των διοργανωτών ώστε τα events να έχουν διαφορά τουλάχιστον 2 εβδομάδων μεταξύ τους, πράγμα που θα κάνει καλό στους αθλητές-δασκάλους και βέβαια στον κόσμο που μας ακολουθεί.

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον αθέμιτο ανταγωνισμό στην άκρη και να ωριμάσουμε ώστε να διακριθεί ο καθένας στο είδος του και να εξελιχθεί.»