20/04/2024

Παπαδόπουλος: «Συμφωνώ με τα εγχώρια ματς κι αν πληρώσουν παίζω»

Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος θα μπει το Σάββατο στο ρινγκ του Colosseum και λίγο πριν χτυπήσει το καμπανάκι το Fightsports.gr τον… ανέκρινε.


Ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του ελληνικού kickboxing, ο μαχητής του Δημήτρη Μακρίδη από το Arena Fighting Team μίλησε στο Fightsports.gr για τη μάχη του στη Θεσσαλονίκη, τα ελληνικά ντέρμπι και τον Λεβάν Γκουρούλι!

Για το Colosseum σημείωσε: «Είναι η πιο σημαντική διοργάνωση στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κύριος Γλυκής φέρνει για μένα αντίπαλο έμπειρο με συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις. Έχουμε σοβαρή σχέση πλέον με το Colossuem και εύχομαι να τους δώσω το θέαμα που περιμένουν.»

Για τα εγχώρια ντέρμπι: «Εννοείται πως μπορούν και πρέπει να υπάρξουν εγχώρια ματς και εννοείται πως αν δεχθώ πρόταση και με πληρώσουν θα παίξω. Δεν διαλέγω αντίπαλο, όποιος με βλέπει στο ρινγκ ξέρει κάθε φορά τι να περιμένει.»

Για το αν θα ήθελε να παίξει συγκεκριμένα με κάποιον μαχητή: «Σίγουρα, με όλο το σεβασμό θα ήθελα ένα 3ο παιχνίδι με τον Λεβάν Γκουρούλι.»

Για το κοινό της Θεσσαλονίκης: «Όπως την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα πάω στη Θεσσαλονίκη για να δώσω θέαμα στον κόσμο και ελπίζω να το απολαύσετε. Θα είναι μία πολύ δυνατή μάχη.»