20/04/2024

Παπαδόπουλος και Πουρουτζόγλου στο GLORY

Ανακοίνωση μέσω των «Ultra Fighters» της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ο σχολάρχης Δημήτρης Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με τον έμπειρο κόουτς αυτός και ο Δημήτρης Πουρουτζόγλου θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για να παρακολουθήσουν από κοντά το πολύ ενδιαφέρον «GLORY 31» στο Άμστερνταμ με main event της βραδιάς τον Robin Van Roosmalen να υπερασπίζεται τον τίτλο του κόντρα στον Sittichai.

«Στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας θα βρεθεί και πάλι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος του Ultra Fighters Gym με τον Δημήτρη Πουρουτζόγλου ως καλεσμένοι του HESDY GERGES για να παρακολουθήσουν από κοντά το Glory 31.

Θυμίζουμε ότι η φημισμένη ολλανδική σχολή «chakuriki» του Thom Harinck με την οποία συνεργάζεται εδώ και χρόνια ο Δημήτρης Παπαδόπουλος , μπορεί να μην υφίσταται πλέον ως χώρος, προπονεί όμως επαγγελματίες αθλητές με ένα οργανωμένο team και ασχολείται με την προώθηση τους και το κλείσιμο συμβολαίων σε μεγάλες διοργανώσεις.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα συζητήσει την προοπτική της προώθησης άμεσα νέων ταλαντούχων Ελλήνων αθλητών αλλά και την κοινή τους προετοιμασία σε ελληνικά και Ολλανδικά camp. Κάτι αντίστοιχο συνέβη τον Απρίλιο με τη προετοιμασία του Hesdy Gerges και των αθλητών του Ultra Fighters Gym για τους αγώνες εκείνης της περιόδου και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.»