20/04/2024

Πανταζή και Πολυχρονίδης οι παρουσιαστές του Spartan’s Night

To Spartan’s Night διεξάγεται το ερχόμενο Σάββατο στο τρίτο κλειστό στάδιο της Ζωφριάς με το promotion να ανακοινώνει τους παρουσιαστές. Αναλυτικά:


«Ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονιδης θα είναι ο «οικοδεσπότης» της πολυαναμενομενης διοργάνωσης kick boxing “Spartan’s night”’, έχοντας στο πλευρό του την παγκόσμια πρωταθλήτρια του k-1 και παικτρια του Survivor, Μαρία «Iron Barbie» Πανταζη.

Το Σάββατο 14/4/2018 το 3ο κλειστό στάδιο της Ζωφριας θα φιλοξενήσει το Spartan’s night και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:00. Τα pre games αρχίζουν στις 18:00 και στις 21:00 οι διεθνείς αγώνες επίλεκτων Ελλήνων αθλητών απέναντι σε ξένους, επίλεκτους από τις καλύτερες σχολές Ολλανδίας και Ισπανίας.

Οι προπονητές των φιλοξενούμενων αθλητών δεν είναι άλλοι από τους παγκόσμιους θρύλους του K-1 Andree Manaart, Artur Kyshenko και Ernesto Hoost.

Οι φανς των μαχητικών αθλημάτων θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με τους ‘΄τιτάνες’ του kickboxing Hoost και Kyshenko σ’ έναν δίωρο σεμινάριο γεμάτο με τεχνικές. Έτσι, την Κυριακή 16/4 όσοι πιστοί προσέλθετε στις 10:00 στο 3ο Κλειστό Στάδιο Ζωφριάς με τα γάντια σας.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα σεμιναρίου, T-Shirt από την Seven Hellas και συμπληρώματα διατροφής από την QNT. Είστε έτοιμοι για ένα μαχητικό διήμερο;»