29/03/2024

Πανελλήνιο ΜΜΑ και διασυλλογικό Kick Boxing

Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Μάχης Υποταγής-Μ.Μ.Α. 2014

 Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου  2014 θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάχης Υποταγής-m.m.a. υπο την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας ομοσπονδίας WMMAA . Το Πρωτάθλημα θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της “THE ULTIMATE CHALLENGE STS ARENA”  ( Σουρή 20 , Περιστέρι ).

Οι αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος m.m.a. θα διεξαχθούν σε ρινγκ. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 2 γύρους των 3 λεπτών και σε περίπτωση ισοπαλίας extra round

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στο πρωτάθλημα ειναι ολοι οι αθλητές θα πρέπει να είναι κάτοχοι ελληνικής ταυτότητας. Οι αθλητές άλλης εθνικότητας μπορούν να λάβουν μέρος στους αγώνες αλλά εκτός πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στις κατηγορίες ανδρών( +18) , γυναικών (+18) & εφήβων (16 -18)

Οι κατηγορίες κιλών για τους άνδρες :

-66, -70, -77, -84, -93, +93

για τις γυναίκες :

-53, -58, -64, -71, +71.

για τους έφηβους:

-53, -57, -62, -66, -70, -77, -84, -93, +93

Ο πρώτος αθλητής του Πανελληνίου πρωταθλήματος σε κάθε κατηγορία ανδρών θα αποτελέσει την εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος σε όλους τους διεθνής αγώνες (Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά κ.τ.λ.)  της WMMAA. Σε περίπτωση αδυναμίας του πρώτου αθλητή την θέση του στην εθνική ομάδα αξιοκρατικά καταλαμβάνει ο δεύτερος αθλητης του πρωταθλήματος.

Όλοι οι αθλητές θα πάρουν μετάλιο και δίπλωμα συμμετοχής ,ενώ κύπελλο θα πάρουν οι πρωταθλητές στις κατηγορίες ανδρών και οι τρείς πρώτοι σύλλογοι του πρωταθλήματος m.m.a.  Οι αθλητές του m.m.a. πρέπει να έχουν  κάσκα, καλαμίδες (κάλτσα), επιγονατίδες, σπασουάρ, μασέλα, ενώ τα γάντια των αγώνων θα παρέχει η διοργάνωση. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να φοράνε εφαρμοστά μπλουζάκια και κατάλληλα σόρτς.

Ωρα προσέλευσης των αθλητών 09:300-10:30 για ιατρική εξέταση και ζύγιση.

Ωρα έναρξης αγώνων 11:00.

Δηλώσεις συμμετοχής για το πανελλήνιο πρωτάθλημα μέχρι την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014  στα  e-mail  dimitriou_mma@yahoo.gr  ή στο 6947889695.

 

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ  KICK BOXING

 

Την 16η  Φεβρουαρίου  2014 στο αθλητικό κέντρο “THE ULTIMATE CHALLENGE STS ARENA”  ( Σουρή 20 , Περιστέρι ) θα διεξαχθεί  διασυλλογικό πρωτάθλημα kick-boxing υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ. και σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας W.A.K.O.

Οι διασυλλογικοί αγώνες “HELLAS TOP TEAM”  απευθύνονται σε όλους τους αθλητές  ανεξαρτήτου , κατηγορίας και εμπειρίας. Σκοπός τους η ενίσχυση της αγωνιστικής πείρας  όλων , ακόμα και των πρωτοεμφανιζόμενων.

Ωρα έναρξης αγώνων 11.00.

ΖΥΓΙΣΗ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ

Η ζύγιση των αθλητών θα πραγματοποιείται την ίδια μέρα τω προγραμματισμένων αγώνων στον τόπο διεξαγωγής. Οι αθλητές  θα ζυγίζονται από τις 09:30 έως 10:30 και οι αγώνες τους θα διεξάγονται από τις 11:00 εώς και την ολοκλήρωση τους. ΄Οσοι από τους συμμετέχοντας βρεθούν υπέρβαρες ή αρνηθούν να ζυγιστούν , δεν συμμετέχουν καθόλου στην μαχητική διαδικασία.

  • Η ζύγιση των αθλητών θα γίνει ανά σύλλογο (με παρουσία του εκπροσώπου ή του προπονητή)  και όχι μεμονωμένα όποτε θέλει ο κάθε αθλητής.
  • Κάθε Σύλλογος μπορεί να δηλώσει όσους αθλητές επιθυμεί σε όλα τα στυλ και σε κάθε κατηγορία κιλών. Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται αποδεκτή  μέχρι και τρεις μέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων.
  • Στις δηλώσεις συμμετοχής είναι υποχρεωτική η αναγραφή του προπονητή (και των  βοηθών προπονητών όπου υπάρχουν). Στον αγωνιστικό χώρο θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο του δηλωμένου προπονητή και ενός βοηθού του (σύνολο δύο άτομα και με τον αθλητή που αγωνίζεται τρία).
  • Όλοι οι αθλητές υποχρεούνται να εξεταστούν από γιατρό λίγο πριν τη συμμετοχή τους . Ο υπεύθυνος γιατρός παραλαμβάνει το δελτίο του κάθε αθλητή, το οποίο σφραγίζει , αφού πραγματοποιηθεί η εξέταση. Αθλητές που δεν παρουσιάζουν το δελτίο τους, αποκλείονται από τους αγώνες.
    • Αθλητής δεν μπορεί να αγωνιστεί εάν στην γωνία του δεν κάθεται ο δηλωμένος προπονητής ή βοηθός προπονητή του συλλόγου. Προπονητής που θα καθυστερήσει πάνω από δύο λεπτά να εμφανιστεί στην γωνία του Αθλητή, θα αποκλείεται ο αθλητής. Οι προπονητές κατά την διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να κάθονται στην καρέκλα τους, να συμπεριφέρονται κόσμια και φορούν αθλητική αμφίεση. Τα παραπτώματα των προπονητών θα βαρύνουν τον εκάστοτε αθλητή που μανατζάρουν.
    • Αθλητής που θα καθυστερήσει πάνω από δύο λεπτά να εμφανιστεί στην γωνία του έτοιμος για να αγωνιστεί θα αποκλείεται (εκτός εάν αγωνίζεται ταυτόχρονα και σε άλλον αγώνα), όπως επίσης και ο αθλητής που μετά από τρία λεπτά αφότου τραυματιστεί δεν είναι ικανός να συνεχίσει τον αγώνα του.
      • Ένα λεπτό καθυστέρηση= παρατήρηση
      •  Δύο λεπτά καθυστέρηση= μηδενισμός αθλητή
      • Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αντίπαλος σε κάποια κατηγορία κιλών ο αθλητής θα ανεβαίνει αυτόματα στην επόμενη κατηγορία και θα περνάει στον επόμενο γύρο άνευ αγώνα, όπου αυτό είναι εφικτό (δηλαδή όταν περισσεύει αθλητής).
      • Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν αθλητή να αγωνιστεί χωρίς να έχει τα απαιτούμενα, ανάλογα με το αγωνιστικό στυλ, προστατευτικά (:κάσκα, μασέλα,γάντια, μπαντάζ, σπασουάρ, επικαλαμίδες, safe, προστατευτικό στήθους, και σόρτς. Το σπασουάρ φοριέται μέσα από το σόρτς. Τα safe καλύπτουν τα δάχτυλα και τη φτέρνα του αθλητή) και χωρίς να φοράει την απαιτούμενη αθλητική στολή.
      • Απαγορευμένα χαρακτηρίζονται τα εξής χτυπήματα: back fist , spinning back fist , κεφαλιές, γροθιές με την εσωτερική μεριά του γαντιού , χτυπήματα στο λαιμό, στη βουβωνική χώρα, στο γόνατο, στη πλάτη και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

                                                             ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΕΦΗΒΟΙ                                                                                     3 ΓΥΡΟΙ ΤΩΝ 1,5 ΛΕΠΤΩΝ

ΕΝΗΛΙΚΕΣ                                                                                   3 ΓΥΡΟΙ ΤΩΝ 2 ΛΕΠΤΩΝ                           

                                                                                                        

                           

RINGSPORTS

(FULL CONTACT, LOW KICK, K-1 RULES,)

 

α) ΑΝΔΡΩΝ (19-45 ετών) – OLDER JUNIORS MALE(ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 17-18 ετών)   

-51kg

-54kg

-57kg

-60kg

-63,5kg

-67kg

-71kg

-75kg

-81kg

-86kg

-91kg

+91kg

 

β) ΓΥΝΑΙΚΩΝ (19-45 ετών) – OLDER JUNIORS FEMALE (ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 17-18 ετών)

-48kg

-52kg

-56kg

-60kg

-65kg

-70kg

+70kg

 

 

 

 

 

 

γ) YOUNGER JUNIORS MALE (ΕΦΗΒΩΝ 15-16 ετών)                     

 

-42kg

-45kg

-48kg

-51kg

-54kg

-57kg

-60kg

-63,5kg

-67kg

-71kg

-81kg

+81kg

 

 

δ) YOUNGER JUNIORS FEMALE (ΝΕΑΝΙΔΩΝ 15-16 Ετών)

 

-36kg

-40kg

-44kg

-48kg

-52kg

-56kg

-60kg

+60kg

 

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ , χρησιμοποιώντας την φόρμα που σας επισυνάπτουμε , στο e-mail: dimitriou_mma@yahoo.gr μέχρι την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014.