26/04/2024

Πανδαισία θεάματος στις 3 Μαρτίου!

Για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα δύο ηθοποιοί θα ανέβουν στο ρινγκ για να δείξουν της πυγμαχικές τους ικανότητες, πάντα για ιερό και φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Κώστας Σόμμερ, λοιπόν, μαζί με τον Τομ Πρωτόπαππα θα πυγμαχήσουν στην αρένα του Fightsports Kickboxing Tournament, δείχνοντας την στήριξή τους στα Παιδικά Χωριά SOS.

Το μενού όμως του «FKT» για τους παριστάμενους περιέχει κι άλλα σπουδαία παιχνίδια που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού των πολεμικών τεχνών. Συγκεκριμένα, έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, ο καλύτερος μαχητής MMA στην Ελλάδα, ο Νίκος Σοκώλης θα αντιμετωπίσει τον θηριώδη Τριαντάφυλλο Μαρούγκα!

Επίσης, οι Τόνυ Χριστοδούλου και Αλέξης Νικολακόπουλος θα μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό σόου με βάση το γκράμπλινγκ! Εν συνεχεία η δράση θα εκτοξευθεί με τους αγώνες τεσσάρων κορυφαίων Ελλήνων kickboxer.

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος μετά την εξαιρετική του παρουσία στην Αυστραλία, απέναντι στον Steve Moxon, πολλάκις πρωταθλητή Ωκεανίας, πατάει εκ νέου σε ελληνικό ρινγκ για να αντιμετωπίσει ένα από τα καμάρια της Βορείου Ελλάδος, τον Στέλιο Παπαδόπουλου ο οποίος με τη μέχρι στιγμής παρουσία του δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει στην παγκόσμια σκηνή.

Το… κερασάκι στην τούρτα σε αυτές τις σούπερ μάχες θα βάλουν με ένα… ξεκαθάρισμα, οι Σταύρος Εξακουστίδης και Κώστας Μιρζάεβ! Ο «Nirvana» που θεωρείται ο καλύτερος της κατηγορίας του είχε κερδίσει στο παρελθόν τον «DaGreat» που κατεβαίνει με… άγριες διαθέσεις από την Καβάλα, ζητώντας τη ρεβάνς!

Αξίζει να σημειωθεί πως τις βασικές μάχες του «FKT» θα… ανοίξει με… άρωμα γυναίκας μια και η πρωταθλήτρια Ελλάδος, Χριστίνα Αθανασοπούλου θα πυγμαχήσει με την πολλά υποσχόμενη Μαρία Μαστρογιάννη.

Πριν την πανδαισία θεάματος κι από τις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσης ερασιτεχνικό τουρνουά kickboxing, Muay Thai με συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα και τα ρεκόρ δείχνουν ήδη να… σπάνε!

Για το κοινό είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζει ότι στις δύσκολα οικονομικά εποχές που ζούμε θα μπορέσει να παρακολουθήσει όλο το τουρνουά, και με τους πρωινούς αγώνες, πληρώνοντας εισιτήριο των 10 ευρώ μόνο!!!

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ο καλύτερος εν ενεργεία Έλληνας πυγμάχος, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Αρναούτης θα δώσει το «παρών» στο FKT, καθώς είναι γνωστός για τα φιλανθρωπικά του συναισθήματα, ενώ σημειώνεται πως θα βραβευτεί από τους διοργανωτές για την προσφορά του στον αθλητισμό. Βραβείο θα έχει να λάβει και ο δήμαρχος Περιστερίου, κ. Παχατουρίδης για την βοήθειά του ως προς τη διοργάνωση.

 

Καρτέλα Super Fights fightsports kickboxing tournament

 

 

 

 

 

 

Όλοι οι αγώνες γίνονται υπό την αιγίδα της ΠΟΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ Μποξινγκ), την οποία και ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά της…
banner χορηγών fightsports kickboxing tournament